ПОДДРЪЖКА НА ПРОФИЛИ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ OT

Creative Idea

Социалните мрежи са се превърнали в ежедневие за милиони хора по света. Все повече и повече българи също използват социалните сайтове. Поводите за ползване са различни – комуникация, бизнес, забавление и други. За мнозина понятието “социални мрежи” се отъждествява с Facebook. Разбира се, тя е сред най-мащабните, но съществуват и много други – Instagram, YouTube, TikTok, VKontakte, Pinterest, LinkedIn и стотици други. Някои са специализирани, като LinkedIn, а други са просто за забавление и събират хора с много и различни интереси.

Ние знаем, че силата на социалните мрежи е голяма и е факт, че много фирми пренебрегват собствените си сайтове за сметка на страницата или профила си в дадена социална мрежа. За да бъде социалният Ви профил актуален и интересен за посетителите обаче, е нужно редовно обновяване и задържане на интереса. В Creative Idea можем да Ви помогнем да развиете и поддържате профила/страницата си.

// Какви социални профили поддържаме?

Facebook страници и профили

Фейсбук е може би най-популярната социална мрежа в света. Тя е толкова мащабна, че един обикновен потребител лесно може да се загуби в морето от разнообразие. Имайки предвид, че Фейсбук разполага със специален алгоритъм, който следи за информацията, която се показва на потребителите, много е възможно публикациите Ви да не достигат Вашите последователи. Екипът на Creative Idea има опит в работата както с големи, така и с малки страници във Facebook. Ние можем да менажираме Вашите публикации, коментари, дори съобщения.

Instagram профили

Като част от групата на Фейсбук, не е изненадващо, че в Instagram също има милиони профили. Концепцията му за социална мрежа за споделяне на снимки го прави особено привлекателен. Именно Инстаграм роди понятието “уеб инфлуенсър”, с което наричат себе си редица родни известни личности. Вашият профил в Instagram трябва да бъде интересен, с редовни публикации и полезен на последователите Ви. Имайте предвид, че в Instagram е възможно да имате висок коефициент на реакции дори с малко последователи.

Twitter (X) профили

Макар и не толкова популярна в нашата страна, Х (Twitter) е една от водещите социални мрежи в световен мащаб. Ограниченият брой символи на публикация и възможността за “retweet” или препредаване на дадена публикация, я прави подходяща за бързо предаване на информация, целящо да предизвика интерес.

LinkedIn страници и профили

LinkedIn е най-популярната социална мрежа за професионалисти. Ако трябва да опростим описанието, това е нещо средно между сайт за обяви за работа, обучения и Фейсбук. Особено популярна е сред IT професионалистите и е дом на стотици HR служители, които дори я използват, за да набират специалисти. Тук ще намерите хиляди бизнесмени и мениджъри от всякакъв клас, споделящи своето ноу-хау и изявяващи се като гурута на всякакви професионални теми. Профилите и страниците в LinkedIn рядко включват лична информация и са по-скоро насочени към професионалните успехи и умения.

VKontakte профили, страници и групи

VKontakte или накратко VK е най-популярната социална мрежа в Русия. Тя, заедно с Однокласники, са сред първенците по популярност и интерес сред рускоговорящите по света. Съчетавайки в себе си функционалности от Фейсбук и блогове, тя е изключително примамлива както за младите, така и за по-зрялото население. Creative Idea предлага поддръжка на профили, страници и групи във ВКонтакте, съобразено с материалите, подадени от Вас.

// Предимства на онлайн магазините

Работи 24/7 без почивка

Вашият онлайн магазин не се нуждае от работна ръка, за да работи и приема поръчки. Дори в извънработно време, Вашият онлайн магазин ще привлича хората с различни навици на ползване на интернет и ще работи за Вас.

Достигате до повече хора

Онлайн магазинът не Ви ограничава в рамките на дадено населено място. Той е достъпен от всички краища на страната и света и няма нужда да имате офиси или верига от магазини, за да продавате своите продукти и услуги.

Имате безкраен каталог

Ако притежавате физически магазин, трябва да имате и достатъчно място за представяне на цялата стока, която желаете да продадете, както и достатъчно голям склад. С няколко снимки и подходящо описание, Вашият онлайн магазин може да предлага стока, която не притежавате в момента. Разбира се, трябва да уведомите клиентите си за това и за евентуални забавяния на поръчките.

Пестите пари

Нямате наеми на помещения, нито заплати и осигуровки на голям персонал. Един средно голям онлайн магазин може да се обслужва перфектно от няколко души, които във физически магазин биха били десетки.

Станете независими

Много често бизнесите залагат на социалните мрежи за своето представяне пред света. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да не разчитате само на този поток от потенциални клиенти. Често социалните мрежи ограничават достъпа до феновете Ви, а не са един или два случаите на блокирани страници и профили. Чрез своя собствен онлайн магазин Вие постигате пълна независимост от социалните мрежи и можете да ги използвате само за промотиране.

Достигате директно до клиентите

Можете да покажете промоцията си на всички посетители във Вашия онлайн магазин, без да е нужно да обръщате внимание на всеки посетител индивидуално. Можете да комуникирате с посетителите си и имате лесен достъп до клиентската си база. Възможно е да изпращате бюлетин с информация, нови продукти и промоции, с което да напомняте на клиентите за магазина Ви.
Публикациите в социалните мрежи за Вашата дейност могат сериозно да наклонят везните на популярността във Ваша полза. Редовното споделяне на качествена информация (интересна, важна, забавна) води до така наречения “вайръл” ефект на марката Ви. Това означава, че след като споделите нещо, то бива пре-споделено от други хора и по този начин става достояние не само до Вашите, но и до контактите на Вашите контакти.

Колкото по-известни сте в социалните мрежи, толкова по-голям SEO ефект ще имате. Това е така, защото търсещите машини често актуализират позиционирането на сайтовете в зависимост от това доколко даден сайт е популярен в социалните мрежи.

// Цена за поддръжка на социални мрежи

Социален пакет минимум

450лв/мес.

12 публикации
7 позитивни поста
Анализ на резултатите
Платена реклама: 60лв
Социални мрежи: Facebook & Instagram

Социален пакет медиум

750лв/мес.

20 публикации
10 позитивни поста
Анализ на резултатите
Платена реклама: 120лв
Социални мрежи: Facebook, Instagram & X

Социален пакет оптимум

1050лв/мес.

25 публикации
13 позитивни поста
Анализ на резултатите
Платена реклама: 200лв
Социални мрежи: Facebook, Instagram, X & LinkedIn

Социален пакет професионален

1550лв/мес.

35 публикации
20 позитивни поста
Анализ на резултатите
Платена реклама: 300лв
Социални мрежи: Facebook, Instagram, X, LinkedIn & VKontakte

Социален пакет максимум

2350лв/мес.

45 публикации
25 позитивни поста
Анализ на резултатите
Платена реклама: 600лв
Социални мрежи: Facebook, Instagram, X, LinkedIn & VKontakte
Всички цени са в Български лева и без ДДС. Минимален срок за абонамент: 12 месеца. При поръчка за по-дълъг период, възможно е договаряне. При направено запитване, се уточнява дали желаете поддръжка на всички обявени за възможни в плана социални мрежи. В случай, че някоя социална мрежа отпада, цената и условията могат да се договорят. Цените са валидни за един профил/страница. При абонамент за поддръжка на повече профили/страници, възможно е договаряне на цената.

Материалите, които ще се публикуват, се съобразяват с клиента. Възможно е материалите да бъдат предоставени от клиента и да се обработят от Creative Idea. Създава се график на работа и публикуване, като клиента може да участва в създаването му. Желателно е за една страница/профил да се ангажира само едно лице. При публикуване на материали от страна на клиента извън изготвения график, Creative Idea не носи отговорност за постигнатите резултати. Рекламните средства се използват за популяризиране на публикации и набиране на последователи. Рекламните средства не се използват за директно привличане на кликове към сайта на клиента. Платена рекламна кампания в LinkedIn не може да бъде проведена, тъй като сайтът не поддържа реклами на Български език. Рекламният бюджет може да се разпределя по усмотрение на Creative Idea и/или на клиента.

Услугата по поддръжка включва: онлайн магазини, персонални сайтове, фирмени и корпоративни сайтове, блогове, форуми и други. Услугата се заплаща предварително.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.