ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ

Creative Idea

Изработката на един онлайн магазин може да е много сложен и дълъг процес. Ние в дигитално студио Creative Idea имаме дългогодишен опит в изграждането и развитието на онлайн магазини на всякаква тематика. Стремим се да изпълняваме поръчките бързо и качествено.

// Какъв трябва да бъде успешният онлайн магазин?

С красива визия и лесен за употреба

Никой клиент не желае да отделя твърде много време в опити да намери правилния за него продукт или как да завърши поръчката си. Филтриране на продуктите по цени или други критерии като цвят, размер и т.н. биха улеснили посетителите на Вашия онлайн магазин в избора им и така те по-лесно биха се превърнали във Ваши клиенти.

Проектиран така, че да работи за Вас

Дизайн по Ваш вкус, доклади за продажбите, автоматично генериране на отговори на поръчките, възможност за промяна на статуса на поръчките и известяване на клиента, следене на промоции и менажиране на цени, подобни и свързани продукти, възможност да добавяте допълнителни езици. Можем да Ви предложим допълнителни функционалности, които биха увеличили интереса и продажбите на Вашия онлайн магазин.

Без ограничения за брой продукти

Можете да добавяте колкото продукти пожелаете, да правите промени, да ги групирате в категории. Администрирането на продуктите от Вашия онлайн магазин позволява също така да изключите продукт, да го поставите в промоция или да бъде маркиран като изчерпан. Споделяне в социалните мрежи, добавяне като любим продукт.

Дизайн за всички устройства

Респонсив дизайнът, който предлага еднаква функционалност и лесна употреба на Вашия онлайн магазин на всички устройства – мобилни телефони, таблети, персонални компютри. Защото Вашите клиенти са постоянно в движение и Вашият онлайн магазин не трябва да губи пари.

С правилна SEO оптимизация

Направете онлайн магазина си откриваем за потребителите. Добавете мета описания и ключови думи към Вашите продукти, страници и категории. Защитете магазина си със SSL сертификат за сигурност. Възможност за коментари, ревюта и оценка на продуктите от потребителите. Връзка на магазина с Google Analytics и Facebook с цел подобряване на маркетинга и ремаркетинга.

Защитен със SSL сертификат

Визуално, SSL сертификатът е разликата между http и https в адреса на сайта. Това е модул, който се инсталира на сървъра за съответния домейн и криптира връзката между браузъра на крайния клиент и сървъра. Така всяка информация (например попълване на контактна форма) не може да бъде прихваната от хакери.

Улеснени плащания и доставка

Без значение дали ще предлагате само доставка с наложен платеж или разплащания по банков път, онлайн магазинът Ви трябва да бъде коректен. Можете да въведете плащания с карта чрез системата на Борика, с PayPal, PaySera, Payoneer, Stripe, ePay и други. Предложете различни методи за доставка, като интеграция на модулите на водещи куриери – ЕКОНТ и СПИЙДИ, фиксирана сума за доставка, вземане от магазин/склад, безплатна доставка при покупка над определена сума. Така ще предоставите по-голям избор на Вашите потенциални клиенти и онлайн магазинът Ви ще бъде по-предпочитан.

Защитен от хакери и вируси

Добавете специален инструмент за защита на онлайн магазина Ви от хакери. Така всеки опит за достъп до личната информация на Вашите клиенти ще бъде прекратен в зародиш. Вие ще сте сигурни, че Вашият онлайн магазин е защитен. Освен това, хиляди сайтове дневно биват хаквани и експлоатирани. Ние се стремим защитата на Вашия онлайн магазин да е от най-високо ниво, предлагаме Ви различни статистики за опитите за вход и сме щастливи, че процентът хакнати сайтове под наше менажиране е 0.

Промотиране в Google и социалните мрежи

Когато Вашият онлайн магазин стартира, препоръчваме платената реклама като метод да увеличите разпознаваемостта на марката Ви. Ние можем да изготвим и менажираме рекламната кампания на Вашия онлайн магазин в Google (включва търсене, реклами в YouTube и партньорската мрежа чрез AdSense). Освен използването на най-популярната търсачка в света, можете да рекламирате магазина си в социалните мрежи. Там обхващате всички потребители на съответната мрежа и таргетирате хората, които желаете.

// Предимства на онлайн магазина

Работи 24/7 без почивка

Вашият онлайн магазин не се нуждае от работна ръка, за да работи и приема поръчки. Дори в извънработно време, Вашият онлайн магазин ще привлича хората с различни навици на ползване на интернет и ще работи за Вас.

Достигате до повече хора

Онлайн магазинът не Ви ограничава в рамките на дадено населено място. Той е достъпен от всички краища на страната и света и няма нужда да имате офиси или верига от магазини, за да продавате Вашите продукти и услуги.

Имате безкраен каталог

Ако имате физически магазин, трябва да имате и достатъчно място за представяне на цялата стока, която желаете да продадете, както и достатъчно голям склад. С няколко снимки и подходящо описание, Вашият онлайн магазин може да предлага стока, която не притежавате в момента. Разбира се, трябва да уведомите клиентите си за това и за евентуални забавяния на поръчките.

Пестите пари

Нямате наеми на помещения, нито заплати и осигуровки на голям персонал. Един средно голям онлайн магазин може да се обслужва перфектно от няколко души, които във физически магазин биха били десетки.

Станете независими

Много често бизнесите залагат на социалните мрежи за своето представяне пред света. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да не разчитате само на този поток от потенциални клиенти. Често социалните мрежи ограничават достъпа до феновете Ви, а не са един и два случаите на блокирани страници и профили. Чрез Вашия собствен онлайн магазин Вие постигате пълна независимост от социалните мрежи и можете да ги използвате само за промотиране.

Достигате директно до клиентите

Можете да покажете промоцията си на всички посетители във Вашия онлайн магазин, без да е нужно да обръщате внимание на всеки посетител индивидуално. Можете да комуникирате с посетителите и имате лесен достъп до клиентската си база. Възможно е да изпращате бюлетин с информация, нови продукти и промоции, с което да напомняте за Вашите клиенти за магазина си.
Електронните магазини са сред най-популярните начини за пазаруване и реклама към момента. В световен мащаб, това е индустрия за милиарди. Електронният магазин позволява на потребителите да разглеждат и сравняват артикулите, предлагани в него, без да излизат от дома си или сайта Ви. Той също така е много лесен за манипулация и можете да публикувате промоциите и обявленията си, с което да привличате още по-голяма аудитория.

Електронният магазин изисква малка инвестиция, която може да се превърне в огромна печалба.

За собствениците на бизнес, електронният магазин е улеснение. Той намалява разходите и увеличава печалбите, като работи денонощно и без почивен ден.

Разликата между това да имате собствен онлайн магазин и да публикувате продуктите си в сайтове за обяви и публикации е в това, че във Вашия онлайн магазин конкуренцията не е на един клик разстояние.

// Онлайн магазин в четири лесни стъпки

ПЛАНИРАНЕ

Това е етапът, в който ще бъде изготвена първоначална стратегия за Вашия онлайн магазин. Какво ще предлага той, колко продукта ще има, каква ще е цялостната структура и на какво ще се набляга. Всичко първоначално се решава при планирането на онлайн магазина. Добре е да имате предвид, че за да имате работещ онлайн магазин, са необходими качествени снимки и подробно описание на продуктите/услугите, които предлагате.

РАЗРАБОТКА

Техническо изготвяне на онлайн магазин според поставените рамки, популиране със съдържание, визуална доработка. Ние се стремим изработката на онлайн магазина да отнеме максимум месец, но понякога тези срокове се удължават. Тъй като в края на разработката Вие имате готов продукт, с който веднага можете да започнете да продавате, нашите онлайн магазини се различават от готовите “проекти”, които се предлагат на пазара.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Презентация на Вашия онлайн магазин, заедно с функционалностите му. Така той може да бъде тестван и одобрен преди да бъде окончателно публикуван в онлайн пространството. Можете да проверите как ще се чувства посетителят, когато търси даден продукт в онлайн магазина, какви текстове му се появяват, когато закупува, какви данни трябва да въведе. След одобрението на презентацията, онлайн магазинът Ви е готов за представяне пред света.

МАРКЕТИНГ

SEO оптимизация, отчети, интеграция на маркетингови модули, реклама и популяризиране в търсачки. Да изработите онлайн магазина далеч не е финалната фаза в неговото развитие. Той трябва да бъде разпространен, рекламиран, представен пред обществеността. Имайки свой собствен бизнес, можете да изберете модела, по който да го развивате. Рекламирането на онлайн магазина Ви е също толкова важно, колкото и съдържанието му.

// Цена за изработка на онлайн магазин

Няма унифицирана цена за изработката на онлайн магазин. Тя е индивидуална за всеки проект и зависи от различни фактори – визия, платформа, функционалност, сложност, екстри. За да работи един онлайн магазин, са Ви нужни домейн (чрез който клиентите достигат до онлайн магазина), уеб хостинг услуга (където се помещават физически файловете на онлайн магазина) и съдържание (изгодният вариант е то да бъде тип CMS). В допълнение има много екстри, които можете да включите – онлайн чат, вход чрез социални профили, модули за оптимизиране, промоции и други.
При необходимост и интерес от Ваша страна, можем да предложим подходящи варианти за хостинг решение.
Част от допълнителните услуги, които можете да добавите към Вашия онлайн магазин, срещу допълнително заплащане, са:
  • онлайн реклама в Google и Facebook
  • възможност за абонамент за новини
  • връзка с Фейсбук и/или Инстаграм
  • автоматично споделяне на всеки нововъведен продукт в магазина към социални мрежи (LinkedIn, Facebook, Pinterest)
  • колело на промоциите – посетителите въвеждат електронна поща, с която се абонират за бюлетина Ви, след това могат да завъртят колело, от което на случаен принцип получават различни промоции
  • нашият екип да се погрижи за добавянето на продуктите в онлайн магазина Ви

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.