ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ И ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ

Creative Idea

Уеб студио Creative Idea предлага професионална поддръжка на Вашия уеб сайт и онлайн магазин. Тъй като сайтовете постоянно се менят, както и изискванията към тях, ние вярваме, че правилната поддръжка и навременните действия могат да Ви спестят много средства и усилия. Поддръжката на сайтовете и онлайн магазините се състои в обновяване на модулите им, преглеждане на системите за грешки и консултации за евентуални възможни промени и подобрения на съдържанието.

// В какво се състои услугата поддръжка на сайт?

Обновяване на модулите на сайта

Ако използвате CMS, ще проверим всички модули по Вашия сайт/онлайн магазин, за да сме сигурни, че той е актуален и защитен. Версиите на модулите и тяхната актуалност са ключови за добре работещия и защитен сайт.

Проверка на сървъра за грешки

Вашият хостинг сървър също може негативно да повлияе на сайта, който ползвате. Ние преглеждаме неговите логове за информация, която може да подскаже какви са причините за негативното му представяне. Същевременно, можем да предложим възможности за решението им.

Следене за липсващи елементи

Грешка 404 е често срещана при динамичните сайтове. Тя означава, че имате връзка към съдържание, което вече не е достъпно на сървъра, което влияе негативно както на зареждането на Вашия сайт, така и на SEO оценката му.

Колко често трябва да се осъществява поддръжката на един сайт?

Това е много специфичен въпрос, който зависи от вида на сайта и информацията в него. Колкото по-често добавяте и променяте дадена информация, толкова по-вероятно е той да има нужда от поддръжка. От друга страна, колкото по-стара е информацията, която сте добавили, толкова по-възможно е сайтът да се нуждае от цялостно обновяване и реконструиране.

Защо е нужно да поддържам сайта си?

Ако имате онлайн магазин, блог, новинарски сайт, с обяви, или фирмен уебсайт, промотиращ Вашия бизнес, добавянето на информация (продукти/промоции) не е достатъчно, за да бъде той актуален. Сайтът е система, която трябва да се поддържа и на сървърно ниво, което обикновено се оказва доста трудоемък и неразбираем за клиента процес. Ако използвате WordPress или друга CMS система, обновяването на нейните модули е напълно задължително от защитна гледна точка.

Защо да се доверя на професионалист за поддръжка на сайта ми?

Преглеждането на цялата информация относно статуса на Вашия сайт отнема време и трябва да се прави регулярно (поне веднъж месечно). Ние знаем, че за всеки собственик на сайт е най-важен бизнесът му и предлагаме възможността да сте сигурни в сайта си, докато отделяте внимание на истински Важните неща. Така имате възможност да мислите за Вашите клиенти, стоки и услуги, вместо за проблемите със сайта си.

Каква информация ни е нужна, за да поддържаме сайта Ви?

Обикновено имаме нужда главно от достъп до административната част на даден сайт, тъй като тя дава възможност да се проверят статистиките на сайта и да се обновят неговите модули. За да имаме възможност да проверяваме и логовете на сървъра обаче, имаме нужда от cPanel достъп.

// Цена за поддръжка на сайт и онлайн магазин

Знаем, че Вашето онлайн присъствие е важно и поддръжката на Вашия сайт е много сериозно начинание. Затова ние предлагаме да се заемем с поддържането на Вашия сайт или онлайн магазин на годишна база.

200лв / година

Ако желаете абонамент за по-дълъг период, можете да отправите допълнително запитване. Цените са крайни, за CMS сайтове (OpenCart, WordPress/WooCommerce), до които екипът ни има достъп. При желание за поддръжка на друг вид системи, цената е по запитване. Цялостен ъпгрейд на системи се прави единствено за WordPress и след създаване на резервно копие на базата и файловете. В случай на грешки след обновяването на системата до по-нова версия, се връща старата. Ъпгрейд на друг вид CMS като Magento, OpenCart, Drupal, и други, се извършва само след предварителна проверка от нашия екип и цената е по договаряне. Поддръжката на сайтовете не включва обновяване на информация, промяна и добавяне на изображения и код.

Услугата по поддръжка включва: онлайн магазини, персонални сайтове, фирмени и корпоративни сайтове, блогове, форуми и други.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.