ДИЗАЙН И ПЕЧАТ НА ВИЗИТКИ, ФЛАЕРИ И БРОШУРИ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ

Creative Idea

Всеки бизнес трябва да има визитки, а брандингът и печатната реклама са неразривно свързани с него. В Creative Idea имаме над 10 години опит в дизайна на печатни материали за всякакъв тип бизнес. От хотели и ресторанти, през услуги за автомобили под наем и стандартни бизнес визитки. Ние винаги се стремим да предлагаме най-високо качество на най-добра цена и гледаме на всяка клиентска поръчка с нужното внимание. При нужда от дизайн за флаери, визитки и други, молим, свържете се с нас.

// Визитки за всеки бизнес

Безспорно един от първите артикули в асортимента на даден бизнес е визитката. Сигурни сме, че няма човек, който да не притежава поне няколко в портфейла си. Визитките могат да бъдат луксозни, пълноцветни, нестандартни или просто информативни. Във всеки случай, визитката е необходимост за всеки работещ бизнес.

Прозрачни PVC визитки

Визитните картички от PVC със сигурност са сред нестандартните рекламни артикули, които привличат вниманието на Вашите клиенти. Ако търсите материал за визитки, който е влагоустойчив, елегантен, уникален и впечатляващ, това определено е PVC. Нищо не привлича вниманието като лого, напечатано върху фина прозрачна пластмаса. Благодарение на бялото мастило, Вие ще получите един уникален продукт с живи и ярки цветове.

С тях със сигурност ще впечатлите своите клиенти, колеги, пациенти, инвеститори, приятели и почитатели. Най-просто казано, те се открояват сред другите визитки. Съчетавайки гъвкавост и здравина, те поддържат своята структурна цялост и яснота на печат с години.

Размери: 90 х 50 мм

Посочените цени са за визитки без заобляне на ъгли. При поръчка на заобляне, цената се оскъпява с 5%.

Цена за 300 бр: 250лв

Цена за 500 бр: 400лв

Цена за 1000 бр: 700лв

Визитки перлен картон

Перлените визитки са отпечатани върху перлена блестяща хартия, която е с метални влакна. Тези красиви персонализирани визитки са подходящи за сватбени агенции, бутици, фризьорски салони, магазини за бижута и други. Отразяващата повърхност е толкова красива и уникална, че никой няма да пожелае да изхвърли вашите визитки.

С нашия печат на перлен картон вие може да направите визитката си неустоима, принтирайки уникални дизайни и проекти върху перления блясък. Тези визитки са създадени да подчертаят различни области на вашата визитка, които считате за най-важни с ефектен блясък, който със сигурност ще направи впечатление. Разполагаме с голямо разнообразие от видове картон на склад за да можем да реагираме бързо на вашите желания.

Размери: 90 х 50 мм

Посочените цени са за едностранни визитки без заобляне на ъгли. При поръчка на заобляне, цената се оскъпява с 5%.

Цена за 300 бр: 250лв

Цена за 500 бр: 350лв

Цена за 1000 бр: 550лв

Визитки гланц картон

Визитките на гланциран картон са сред най-разпространените и съответно бюджетни варианти. Ниската им цена далеч не означава ниско качество. Визитките, които предлагаме, са изработени от висококачествен картон, с гланцирано покритие и дори на допир изглеждат луксозно.

Всяка визитка, която давате, трябва незабавно да направи впечатление и да ви отличи от конкуренцията. Стандартните визитки са доказани и тествани, като показват професионализъм, докато се придържат към класическия вид. Нашите първокласни опции за картон и защитни покрития определено ще придадат на стандартните визитни картички един отличен вид, който заслужават.

Размери: 90 х 50 мм

Посочените цени са за двустранни визитки без заобляне на ъгли. При поръчка на заобляне, цената се оскъпява с 5%.

Цена за 300 бр: 150лв

Цена за 500 бр: 200лв

Цена за 1000 бр: 350лв

// Вътрешна реклама

Печат върху текстил

Предимствата на печата върху текстил в сравнение с която и да е друга медия за печат, са значителни и не са за пренебрегване. Не се изчерпват само до равномерното разпределение на цветовете, плавното подаване на тъканта и фотореалистичното качество на печата. Напълно безвредният печат прави крайния продукт абсолютно безвреден за всеки дом или офис. Също така, текстилът е “дишаща” материя, което позволява поставянето и в леко влажни помещения, както и на външни стени.

Печатът върху текстил променя пазара. С него всеки може да поръчва брандирани продукти, с които да разширява своите кампании, конференции или семинари. Освен това дава възможност да следвате сезонни тенденции. От плажни флагове до по-големи продукти като колони и стени, печатът върху текстил позволява на всеки клиент да разполага с ярки цветове и свеж и стилен дизайн на изгодни цени. Ние от Creative Idea предлагаме на своите клиенти печат върху текстил от различни видове.

Посочената цена включва и завършек, който може да бъде с капси и с джобове.

Цена за кв.м: 45лв

Флаери

Флаер – Flyer – от fly – летя /англ./ – флаерът е форма на хартиена реклама, предназначена за широко разпространение и обичайно се разпространява на публично място /на ръка на улицата, в пощенските кутии, слагат се по чистачките на автомобилите и др./. Флаерът варира от обикновено ксерокопие до луксозна многоцветна визия. Обикновено с флаера се рекламира събитие, като музикален концерт, нощен клуб, фестивал или политически митинг, ресторанти, масажни и спа центрове и много други. Флаерите не са нов вид реклама. Използвали са се по време на войни и са имали пропагандно и психологическо значение, служили са за набиране на членове на организации и компании.

През 2000 г. някои държави въвеждат наредби, които забраняват или ограничават разпространението на флаерите на определени места. Най-често срещаните формати за флаери са А6 /105х148 мм – размер пощенска картичка/, А5 /148х210 мм/ DL /110х220 мм/. Печатат се от едноцветни до пълноцветни флаери, с лаково покритие и грамаж на хартията от 60 гр. до 120 гр.

Посочената цена е за двустранен пълноцветен печат на флаери 115гр. За други размери и варианти за печат, молим да се свържете с наш представител.

Цена за 200бр А6: 70лв

Цена за 500бр А6: 175лв

Цена за 1000бр А6: 290лв

Цена за 5000бр А6: 550лв

Цена за 10000бр А6: 800лв

Лазерно рязане и гравиране

Ако лазерният уред се използва предимно за лазерно рязане, обикновено се използва за него лазерен нож. Ако пък лазерното гравиране е основното приложение, уредът се нарича лазерен гравьор.

Най-често материалите, които обработваме за целите на лазерното рязане и гравиране, са прозрачен плексиглас, плексиглас опал, стъкло, дърво, фурнир, кожа. Лазерът, с който разполагаме, може да извършва лазерно рязане и гравиране на материали с 19 мм дебелина.

Основната разлика между растерното гравиране и векторното изрязване е, че при лазерното гравиране, лазерната глава се движи отляво надясно през зоната за печат и след това се придвижва надолу по оста и повтаря, докато лазерно гравира изображението. С векторния разрез лазерът просто проследява линиите на разреза. В резултат на това растерното гравиране отнема много повече време от векторното изрязване.

По-сложни визии можете да зададете като растерно гравиране. Предимството на това е, че можете да зададете дебелината на линията, каквато искате, и различните линии да имат различна дебелина. Недостатъкът е, че ще отнеме много повече време за лазерно гравиране.

Свържете се с наш представител за оферта за изрязване и гравиране за Вашия бизнес.

// Други видове реклама

В Creative Idea обичаме нестандартните решения. Редом до възможността за печат на рекламни сувенири (писалки, запалки, часовници и т.н.), тениски, фолио, календари, тефтери, менюта, шапки и много други, можем да предложим редица нестандартни рекламни продукти. Част от тях са: PVC подложки за чаши, кърпички за очила с принт, сватбени и бебешки албуми с нестандартен завършек. Свържете се с наш консултант и можете да споделите Вашата идея за нестандартна реклама, която да помогне на бизнеса Ви да се отличи.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.