ИЗРАБОТКА НА СТАТИЧЕН САЙТ ОТ

Creative Idea

Когато желаете бюджетен вариант за презентиране на Вашия бизнес, може да се насочите към статичните сайтове. Те съчетават красива и интересна визия с подходящо представяне на информация. Статичните сайтове са доказателство, че не е нужно да инвестирате твърде много в онлайн присъствието си, за да имате красиво и функционално индивидуално онлайн представяне.

Статичните сайтове не изискват техническа поддръжка и спестяват много от стандартните услуги за сайтове.

Изработка на статични сайтове от Creative Idea. Поръчайте сайт на ниска цена за Вашия бизнес от нашите експерти

// Какво получавате като избирате статичен сайт?

С красива визия и лесен за употреба

Вашият сайт може да привлича вниманието и без да е инвестирана твърде голяма сума в него. Предлагаме няколко шаблона, от които можете да изберете най-подходящия за Вас. Всички шаблони са тематични, но тяхното приложение лесно може да се промени. Използвайки готов шаблон, Вие можете да спестите време и средства за дизайна на Вашия сайт.

Проектиран да работи за Вас

Дизайн по Ваш вкус, информация за посетителите, възможност да добавяте допълнителни езици. Вашият сайт е визитката на бизнеса Ви и той трябва да се харесва преди всичко на Вас. Разгледайте предложените от нас шаблони и изберете най-подходящия. Заменете елементите на сайта и ще получите идеалния сайт за представяне на бизнеса Ви.

Работа с професионалисти

Нашите консултанти ще моемат грижата за работа по изработката на Вашия сайт. След като изберете визията на сайта си, ние ще се погрижим за позиционирането на съдържанието му. По този начин ще получите готов сайт, който може да представя бизнеса Ви по желания от Вас начин на Вашите клиенти.

Дизайн за всички устройства

Респонсив дизайнът предлага еднаква функционалност и лесна употреба на Вашия фирмен сайт на всички устройства – мобилни телефони, таблети, персонални компютри. Защото Вашите клиенти са постоянно в движение и Вие не трябва да губите бизнес.

С правилна SEO оптимизация

Направете фирмения си сайт откриваем за потребителите. Добавете мета описания и ключови думи към сайта и те ще бъдат видими за роботите на търсещите машини. По този начин, тази допълнителна информация ще бъде индексирана от търсещите машини и с нейна помощ ще излизате за Вашите потенциални клиенти в резултатите от търсене.

Защитен със SSL сертификат

Визуално, SSL сертификатът е разликата между http и https в адреса на сайта. Това е модул, който се инсталира на сървъра за съответния домейн и криптира връзката между браузъра на крайния клиент и сървъра. Така всяка информация (например попълване на контактна форма) не може да бъде прихваната от хакери.

// Какви статични сайтове предлагаме:

Статичните сайтове, изредени по-горе, предлагат възможността да използвате готов шаблон. Всеки елемент от сайта, който виждате на шаблона, може да бъде заменен, така че не обръщайте внимание на цветове и изображения. Предложенията за тематика също са пожелателни. Ако смятате, че бизнесът Ви, свързан с почистване, би бил по-добре представен с визията на сайт за СПА услуги, ние ще Ви помогнем да подредите правилно информацията в него. Важно е да знаете, че когато поръчвате сайт, трябва да сте наясно кой елемент какво съдържание ще има като снимки и текст, за да могат колегите най-бързо и акуратно да подредят шаблона според Вашите желания.

Цената на статичния сайт зависи от неговия обем. Разделили сме възможностите на до 40 страници, защото ако желаете сайтът Ви да има по-голям брой страници, вероятно динамичен CMS сайт би бил по-подходящ за Вашия бизнес. Ние също предлагаме изработката на такива сайтове, вижте повече информация за тези услуги тук или се свържете с нас. Важно е да знаете, че при статичните сайтове, можете да имате няколко езика, освен български. Единствената условност е, че броят на езиците увеличава и броя на страниците. Например, ако имате сайт с 10 страници на български език и желаете той да се преведе на английски, това ще означава, че сайтът Ви става 20 страници. Можем да предложим професионален превод и редакция на съдържанието на български и английски език като допълнителна услуга. Преводите на съдържанието и качеството на текста на различните езици са отговорност на клиентите.

Броят на страниците и структурата на сайта се уточняват предварително. При желание за допълване на страници и промяна на информация във времето, можем да договорим пакетни услуги на месечна база.

С всеки статичен сайт предлагаме безплатен хостинг, където ще се помещават файловете на сайта. Получавате също така безплатна пощенска кутия с Вашия домейн с капацитет до 300MB.

// Цени на статичните сайтове

Мини

до 10 страници

1500лв
  • Шаблон по избор
  • Добавяне на съдържание
  • Безплатен хостинг
  • 1 мейл акаунт (300MB)

Медиум

до 20 страници

2000лв
  • Шаблон по избор
  • Добавяне на съдържание
  • Безплатен хостинг
  • 1 мейл акаунт (300MB)

Максимум

до 30 страници

2300лв
  • Шаблон по избор
  • Добавяне на съдържание
  • Безплатен хостинг
  • 1 мейл акаунт (300MB)

Ултра

до 40 страници

2500лв
  • Шаблон по избор
  • Добавяне на съдържание
  • Безплатен хостинг
  • 1 мейл акаунт (300MB)

// Предимства на статичния сайт

Работи 24/7 без почивка

Вашият фирмен сайт не се нуждае от персонал, за да предоставя информация на Вашите посетители. Дори в извънработно време, Вашият сайт ще привлича хората с различни навици на ползване на интернет и ще работи за Вас.

Достигате до повече хора

Фирменият сайт не Ви ограничава в рамките на дадено населено място. Той е достъпен от всички краища на страната и света и няма нужда да имате офиси или представителства, за да предлагате Вашите продукти и услуги.

Пестите средства

Статичните сайтове са без динамично подадена информация (администрация на съдържанието) и съответно са по-евтини за изработка и менажиране. Ако не желаете да добавяте нова информация, сайтът Ви може да остане в това положение с години.

Възможност за реклама

Когато имате собствен сайт, дори и той да е статичен, Вие имате собствено пространство в интернет. Това означава, че имате възможност да промотирате и рекламирате сайта си навсякъде. Можем да предложим менажиране на рекламни кампании в Google и/или социалните мрежи Facebook и Instagram.

Станете независими

Много често бизнесите залагат на социалните мрежи за своето представяне пред света. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да не разчитате само на този поток от потенциални клиенти. Често социалните мрежи ограничават достъпа до феновете Ви, а не са един или два случаите на блокирани страници и профили. Чрез своя сайт Вие постигате пълна независимост от социалните мрежи и можете да ги използвате само за промотиране.

Достигате директно до клиентите

Можете да акцентирате върху дадено съдържание и то да бъде видимо от всички посетители във Вашия фирмен сайт, без да е нужно да обръщате внимание на всеки посетител индивидуално. Можете да комуникирате с посетителите и имате лесен достъп до клиентската си база. Възможно е да изпращате бюлетин с информация, нови продукти и промоции, с което да напомняте на Вашите посетители за Вашия бизнес, продукти и услуги.

Като собственик на бизнес, Вие имате множество идеи и вероятно твърде малко време да ги осъществите. Много често рекламните агенции Ви предлагат всевъзможни оферти, обвързани със сложни термини. Ние знаем, че рекламата е важна, но и че трябва да обръщате внимание на бизнеса си. Ако сте решили да имате фирмен сайт, ето няколко неща, които трябва да имате предвид:

Сайтът е допълнение на бизнеса Ви

Наличието на фирмен сайт далеч не гарантира увеличение на продажбите Ви или издигането Ви към нови върхове. Но ако имате приятен и функционален сайт, Вие ще можете да предадете Вашето послание на потенциалните си клиенти. Фирменият сайт в никакъв случай не трябва да бъде тежест за бизнеса Ви, а напротив – да се развива заедно с него. Затова и трябва да полагате грижи той да бъде винаги актуален и акуратен откъм информация.

Чрез сайта отличавате бранда си

Визията на Вашия фирмен сайт е изцяло във Вашите ръце. Можете да вложите цялото си въображение във формулировката и текстовете му, в снимковите материали и видеата. Начинът, по който представяте информацията на сайта си, ще обозначи как Вашите потенциални клиенти и партньори ще Ви възприемат.

Фирменият сайт е каталог с информация

Когато имате качествен и информативен фирмен сайт, Вие можете да го използвате като своеобразен каталог с информация за Вашите клиенти и партньори. Например дори една мейл кореспонденция с Ваш клиент или партньор може да съдържа препратки към сайта Ви, откъдето клиентът да добие повече яснота за даден продукт или услуга. Така ще затворите информационния кръг и ще покажете, че Вашият фирмен сайт има полезна информация, на която си струва да се обърне внимание.

Връзка с потенциални клиенти и партньори

Не бива да забравяме силата на комуникацията. Ако сте голяма фирма, с множество офиси и филиали, контактите на Вашия сайт ще помогнат на потенциалните Ви клиенти и партньори да се свържат с Вас без значение кое време на денонощието е. Ако пък сте по-малък колектив, упътванията за връзка с Вас ще бъдат изключително полезни.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.