Рекламни услуги от Creative Idea за област

Добрич

Услуги по изработка на сайтове и онлайн магазини, печатна и дигитална реклама за град Добрич

// Услуги по изработка на сайт и онлайн магазин, дигитална и физическа реклама

Уеб и рекламно студио Creative Idea предлага услуги по уеб дизайн и изработка на сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и одит, реклама в Google и Facebook, поддръжка на социални профили/страници, печатна реклама и разпространение на рекламни материали за град Добрич и областта. Ние нямаме физически офис в Добрич, но чрез контактната форма по-долу можете лесно и бързо да изпратите Вашето запитване и екипът ни ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Изграждането на сайт за Вашия бизнес може да бъде приятен и лесен процес, когато за него се грижат професионалисти. Creative Idea няма физически офис в град Добрич, но това ни дава възможност да предлагаме конкурентни цени на нашите клиенти.

Видове услуги, които предлагаме за град и област Добрич

  • професионален уеб дизайн – изработка на сайтове за всякакъв вид дейности – хотели, ресторанти, автомобили под наем (rent-a-car), туристически агенции и други;
  • изработка на онлайн магазини – за бижута, часовници, аксесоари, дрехи, обувки, мебели, автомобили (автокъщи и авточасти) и други;
  • мигриране на сайт от един сървър на друг;
  • техническа поддръжка на сайт;
  • SEO одит на сайт – изготвяне на SEO отчет на вече съществуващ сайт, проверка за грешки, които могат да доведат до негативно позициониране при търсене в Google и другите търсачки;
  • поправяне на SEO грешките, указани в одита;
  • добавяне на сайта в търсачки за подобряване на индексирането и позиционирането му в Google;
  • рекламни кампании в Google и Facebook с цел достигане на по-голяма аудитория и генериране на повече трафик към сайта/продажби;
  • изработка на професионално бизнес лого;
  • модернизация/реновация на вече съществуващ сайт;
  • печат на винил (билбордове и реклами), текстил и други;
  • рекламни сувенири и печат;
  • печат на визитки, флаери, брошури и други.

Услуги, предлагани от Creative Idea за Добрич

Дизайн и редизайн

Creative Idea може да Ви помогне с дизайна или редизайна на Вашия сайт/онлайн магазин. Можем да изградим Вашия сайт според нуждите на бизнеса Ви и да помогнем той да изглежда приятен и функционален. Ако още се колебаете дали да направите собствен сайт/онлайн магазин, свържете се с нас и ние с удоволствие ще Ви обясним процеса.

Социални мрежи

Присъствието в социалните мрежи е важно, особено когато желаете да обхванете определен район или общност. Предлагаме възможност за поддръжка на социални профили в най-популярните сайтове. Желаете да имате своя собствена социална мрежа, където хората да се регистрират и общуват? Свържете се с нас и ще помогнем да осъществите мечтите си.

Онлайн магазини

Изработката на онлайн магазини и рекламата на физически магазини има своите специфики. Когато става въпрос за онлайн магазин, снимката и описанието на продуктите са това, което би накарало посетителя да направи поръчка. Нашите консултанти ще Ви помогнат и в това отношение. Доверете се на нашия дългогодишен опит в областта на онлайн магазините и търговията.

Брандиране

Дизайн, печат, монтаж на реклами и рекламни съоръжения от професионалисти в областта. Брандиране на магазини, автомобили и офиси, печат на рекламни сувенири, брошури, визитки, флаери, календари и много други. Цялостно обслужване на конкурентни цени. Вашият бизнес не бива да страда от лоша реклама. Нека другите ви виждат, за да ви оценят.

снимка на шапката: bgtourism.bg
Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.