ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ОТ

Creative Idea

За много хора широкоформатният печат представлява билбордове и различни типове рекламни “стойки”. Всъщност той може да бъде много повече и разнообразен. Ние в Creative Idea обичаме предизвикателствата и сме готови да се впуснем заедно с Вас в реализирането на Вашия проект.

// Външна реклама

Когато желаете да привлечете вниманието на хората, които се намират на улицата/пътя, имате нужда от така наречената външна реклама. Тя има множество възможности за изпълнение – билборди, брандирани витрини, табели, светещи реклами, обемни букви. Практически, всеки рекламен артикул, които се вижда извън офиса/магазина на даден бизнес, е външна реклама.

Рекламни билбордове

Това са най-масовите средства за външна реклама. Стандартно, те се изработват в размер 4 х 3 м и са направени от винил. За да бъдат отличими, за всички рекламни билбордове е особено важно да бъдат направени с ярък дизайн и да бъдат отпечатани с контрастни цветове. Рекламните билбордове са голяма външна рекламна конструкция (билингборд), която обикновено се намира в зони с голям трафик, като например край натоварени пътища. Рекламните билбордове представят големи реклами на преминаващите пешеходци и шофьори. Обикновено брандовете използват рекламни билбордове, за да изградят своите марки или да информират за своите продукти.

Обикновено печатът на рекламните билбордове се прави със солвентни мастила. Това са мастила, които имат предимства като устойчивост срещу избледняване (между 5 и 7 години), вода и абразия. С тях може да се печата върху различни видове непромазани банери и винили, с които пигментът се свързва по-добре. Това ги прави чудесен избор за печата на рекламни билбордове. Чрез тях рекламните билбордове могат да издържат дори в неблагоприятни външни условия в продължение на години.

Посочената цена включва и завършек, който може да бъде с капси и с джобове.

Цена за кв.м: 30лв

Перфо фолио

Перфо фолиото е подходящо за цялостно или в частично брандиране на витрини, автомобилни стъкла и други. Рекламата с перфо фолио е подходяща заради пропускливостта на светлината. От принтираната част, перфо фолиото не допуска възможност да се вижда, а страната, която се лепи към стъклото, е прозрачна. Тоест, когато сте в магазина/офиса си, вие можете да виждате какво се случва отвън, но само ако вътрешността на помещението Ви е осветена ще може да се вижда вътре в него. По този начин витрината на Вашия бизнес може да бъде ползвана като огромно рекламно пано през деня.

За реализиране на качествен печат на перфо фолио се изготвя файл, който е с качествени изображения. Тъй като обикновено площта, която е покрита от него, е близо до хората, качеството на печата е изключително важно. Печатът на фолиото трябва да отговаря на площта на стъклата с малък аванс. Ние можем да изготвим проект за печат на перфо фолио, а също така можем да работим и с проект на клиента, стига той да отговаря на изискванията за печат.

Посочената цена не включва монтаж на перфо фолиото. При желание за монтаж от наша страна, молим отправете запитване чрез контактната ни форма. Цената е валидна при поръчки над 5 кв.м. За по-малки площи, молим да се свържете допълнително с нас.

Цена за кв.м: 45лв

Обемни букви

Обемните букви, както и обемните светещи надписи, са особено подходящи за екстериорно оформление на заведения, хотели и институции, офисни и търговски обекти.

Размерите на отделните обемни букви могат да варират от сравнително малки до огромни. Всяка обемна буква преминава през няколко етапа, за да се изработи. Съществуват различни видове обемни букви, но най-често изработваме от PVC материали. Друг материал, който се използва за изработка на обемни букви е еталбондът. Обемните надписи могат да бъдат както неосветени, така и осветени. Разнообразни са и начините на осветяване – контражурно, задно осветяване или вътрешно осветяване с LED диоди.

Свържете се с наш представител за изработка на обемни букви за Вашия бизнес.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.