ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕН САЙТ ОТ

Creative Idea

Вашият фирмен сайт е Вашата онлайн визитка. Той представя Вашия бизнес, продукт и/или услуга. Чрез сайта си, Вие можете да привлечете повече партньори, клиенти и последователи, като крайната цел винаги е популяризиране на марката и увеличаване на приходите. Много собственици на фирми пренебрегват нуждата от сайт или ‘забравят’ да обновяват вече съществуващия си такъв. Това води до нежелан ефект: oт една страна, имате посетител, който Ви е открил, от друга – информацията, която предлагате, е нерелевантна или остаряла.

Грижата за сайта е като грижата за фирмения автомобил – трябва да е постоянна и навременна.

Изработка на бизнес сайтове от Creative Idea. Поръчайте сайт за Вашия бизнес от нашите експерти

// Какъв трябва да бъде фирменият Ви сайт?

С красива визия и лесен за употреба

Никой посетител не желае да отделя твърде много време в опити да намери дадена информация. Сайтът Ви трябва да е структуриран добре и да води Вашите потенциални клиенти и партньори до желаните от тях страници.

Проектиран така, че да работи за Вас

Дизайн по Ваш вкус, информация за посетителите, възможност да добавяте допълнителни езици. Вашият сайт е визитката на Вашия бизнес и той трябва да се харесва преди всичко на Вас.

Без ограничения за брой страници

Администрирайте сайта си както пожелаете. Имате неограничен брой страници на разположение, възможност за добавяне на блог, споделяне в социалните мрежи и много други екстри.

Дизайн за всички устройства

Респонсив дизайнът предлага еднаква функционалност и лесна употреба на Вашия фирмен сайт на всички устройства – мобилни телефони, таблети, персонални компютри. Защото Вашите клиенти са постоянно в движение и Вашият бизнес не трябва да губи пари.

С правилна SEO оптимизация

Направете фирмения си сайт откриваем за потребителите. Добавете мета описания и ключови думи към Вашите страници и публикации. По този начин тази допълнителна информация ще бъде индексирана от търсещите машини и ще излизате в резултатите от търсене благодарение на нея.

Защитен със SSL сертификат

Визуално, SSL сертификатът е разликата между http и https в адреса на сайта. Това е модул, който се инсталира на сървъра за съответния домейн и криптира връзката между браузъра на крайния клиент и сървъра. Така всяка информация (например попълване на контактна форма) не може да бъде прихваната от хакери.

// Предимства на фирмения сайт

Работи 24/7 без почивка

Вашият фирмен сайт не се нуждае от персонал, за да предлага информация на Вашите посетители. Дори в извънработно време, Вашият фирмен ще привлича хората с различни навици на ползване на интернет и ще работи за Вас.

Достигате до повече хора

Фирменият сайт не Ви ограничава в рамките на дадено населено място. Той е достъпен от всички краища на страната и света и няма нужда да имате офиси или представителства, за да предлагате Вашите продукти и услуги.

Имате безкраен каталог

Ако притежавате физически офис, трябва да имате и достатъчно място за излагане на цялата стока, която желаете да продадете. Вашият фирмен сайт може да предложи цялата информация за продуктите и услугите Ви само чрез медийно съдържание – снимки, видеа, текст.

Пестите пари

Вашият фирмен сайт може да пести пари. Ако имате голямо портфолио на услугите или продуктите, които предлагате, вероятно харчите хиляди за брошури и каталози. С правилно систематизиран сайт можете да представите цялата информация за услугите си само на няколко страници.

Станете независими

Много често бизнесите залагат на социалните мрежи за своето представяне пред света. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига да не разчитате само на този поток от потенциални клиенти. Често социалните мрежи ограничават достъпа до феновете Ви, а не са един или два случаите на блокирани страници и профили. Чрез Вашия сайт Вие постигате пълна независимост от социалните мрежи и можете да ги използвате само за промотиране.

Достигате директно до клиентите

Можете да акцентирате върху дадено съдържание и то да бъде видимо от всички посетители във Вашия фирмен сайт, без да е нужно да обръщате внимание на всеки посетител индивидуално. Можете да комуникирате с посетителите и имате лесен достъп до клиентската си база. Възможно е да изпращате бюлетин с информация, нови продукти и промоции, с което да напомняте на Вашите посетители за Вашия бизнес и услуги.
Като собственик на бизнес, Вие имате множество идеи и вероятно твърде малко време да ги осъществите. Много често рекламните агенции Ви предлагат всевъзможни оферти, обвързани със сложни термини. Ние знаем, че рекламата е важна, но и че трябва да обръщате внимание на бизнеса си. Ако сте решили да имате фирмен сайт, ето няколко неща, които трябва да имате предвид:

Сайтът е допълнение към бизнеса Ви

Наличието на фирмен сайт далеч не гарантира увеличение на продажбите Ви или издигането Ви към нови върхове. Но ако имате приятен и функционален сайт, Вие ще можете да предадете Вашето послание на потенциалните си клиенти. Фирменият сайт в никакъв случай не трябва да бъде тежест за бизнеса Ви, а напротив – да се развива заедно с него. Затова и трябва да полагате грижи той да бъде винаги актуален и акуратен откъм информация.

Чрез сайта отличавате бранда си

Визията на Вашия фирмен сайт е изцяло във Вашите ръце. Можете да вложите цялото си въображение във формулировката и текстовете му, в снимковите материали и видеата. Начинът, по който представяте информацията на сайта си, ще обозначи как Вашите потенциални клиенти и партньори ще Ви възприемат.

Фирменият сайт е каталог с информация

Когато имате качествен и информативен фирмен сайт, Вие можете да го използвате като своеобразен каталог с информация за Вашите клиенти и партньори. Например, дори една мейл кореспонденция с Ваш клиент или партньор може да съдържа препратки към сайта Ви, откъдето да се получи повече яснота за даден продукт. Така ще затворите информационния кръг и ще покажете, че Вашият фирмен сайт има полезни данни, на които си струва да се обърне внимание.

Връзка с потенциални клиенти и партньори

Не бива да забравяме силата на комуникацията. Ако сте голяма фирма, с множество офиси и филиали, контактите на Вашия сайт ще помогнат на потенциалните Ви клиенти и партньори да се свържат с Вас без значение кое време на денонощието е. Ако пък сте по-малък колектив, упътванията за връзка с Вас ще бъдат изключително полезни.

// Решете пъзела с Creative Idea

Ако търсите доверен партньор, който да обхване изцяло задачата за Вашата онлайн и физическа реклама, можете да се доверите изцяло на Creative Idea. Нашите екипи ще разгледат Вашия случай и ще се постараят да Ви предложат възможно най-доброто рекламно обслужване. Без значение дали имате нужда от фирмен сайт за малък, среден или голям бизнес, Creative Idea е тук за Вас. Свържете се с нас и нашите колеги ще Ви предоставят оферта с подробно описание на визията, функционалностите и цените, които Ви предлагаме. Да имате сайт не е толкова сложна, но е отговорна задача, защото той се превръща в официална визитка на Вашия бизнес.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.




    Creative Idea

    ул. "Трапезица" №50

    7700, гр. Търговище

    България

    Телефон: +359 897 25 28 99

    Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

    Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.