Широкоформатен и нестандартен печат от дигитално студио Creative Idea

За много хора широкоформатния печат представлява билбордове и различни типове рекламни “стойки”. Всъщност, той може да бъде много повече и разнообразен. Ние, в Creative Idea обичаме предизвикателствата и сме готови да се впуснем заедно с Вас в реализирането на Вашият проект.

Широкоформатен печат тип тапет

Мислили ли сте да превърнете Вашите снимки в истинско допълнение към интериора на Вашият дом, офис, заведение? В последните години именно този тип печат стана доста популярен. Той представлява печат върху медия - текстил или винил, който е с големи размери и се окачва на фасада, стена или самостоятелна рамка. По този начин можете да превърнете някоя качествена фотография в ефектно покритие на стената, да речем. Най-големите пана, които сме правили са били с размери 30кв.м, но сме отворени към нови предизвикателства.

Билборди и мегаборди

Когато говорим за външна реклама, всички са наясно, че нейната цел е да бъде видима. Тя трябва да достигне не само до хората, които са в движение, но и до всички останали. Стандартният размер на масовият билборд е 4х3 метра, но съществуват и варианти за така наречените Мегабордове, които се извисяват доста над тях. Височината на мегаборда може да достигне 8-11 метра, а размерите на самият рекламен постер са от 8х3 метра до 12х6 метра. Разбира се, при желание и подходяща конструкция, печатът може да бъде както значително по-голям, така и с нестандартни размери.

Строителни заграждения

Ако правите ремонт на сградата, където живеете или работите, тя трябва да бъде обезопасена. Отдавна това се използва от различни фирми като възможност за допълнителна реклама. За целта се печата върху строителна мрежа, която обхваща цялата сграда. Освен внушителна, този тип реклама е изключително добре видима и прави впечатление. Поради порестата структура на мрежата, изображението не може да бъде особено детайлно, затова най-подходящ е принта на лога и по-обемни елементи.

Винилна мрежа

Винилната мрежа се използва на места с по-сурови атмосферни условия. Винилът е с пореста конструкция, като основната цел е безпроблемно преминаване на въздуха/вятъра. Това гарантира по-дълъг живот на този тип печат.

Печат на Коматекс

Олекотена разпенена ПВЦ плоскост (коматекс, симона, лайтекс) е твърд, но лек материал, с неплътна - пореста структура, намиращ широко приложение, в най-различни области, включително и в областта на рекламата и печатната индустрия. Разпенените ПВЦ плоскости - коматекст, са перфектен материал за изработка и печат на външни и интериорни рекламни табели и информационни табла, картини, декори и декоративни елементи, изложбени и панаирни щандове, преградни стени и окачени тавани, елементи при изработката на обемни букви и знаци.

Перфо фолио

Печатът върху перфо фолио е широко разпространен. Той е сравнително детайлен, дишащ и пропуска светлина, което го прави перфектен за витрини. Това, че е изработено от ПВЦ материал, прави перфо фолиото издръжливо и на различни атмосферни условия.

Свържете се с нас, за да получите оферта за широкоформатен печат на избрана от Вас медия още сега!

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.