ИНТЕРИОРЕН ПРИНТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ ОТ

Creative Idea

// Изработка и монтаж на пана за стена

Хотел Pearl Lodge е сграда, разположена недалеч от гр. Смолян, по пътя за Смолянските езера. Поради позицията й, зимата често се образува влага и желанието на собствениците беше да разнообразят скучните бели стени. Предложихме им нестандартно решение – да изработим лека желязна рамка, а по нея да изпънем (подобно на билборд) текстилно платно, което да е принтирано с изображения по техен избор.
Изготвени бяха две рамки, които са с размери: 5800мм х 2700мм и 6000мм х 3300мм. Рамките се изработиха от квадратен метален профил, който бе допълнително заварен и монтиран на стената с дибли. Рамката чудесно изпъна платната, които бяха принтирани с джобове, за да може металната конструкция да остане скрита.

// Специално решение за печат

За печат на платната бе избран специфичен текстил, наречен Екодисплей. Той е предназначен за задно осветяване, лек е и дишащ, което не позволява образуването на влага и мухъл зад него. Предлага възможност за фотореалистично принтиране, което позволи да принтираме снимки, предоставени от собственика. След като платната бяха изпънати върху рамките, се разкри страхотната гледка от някои местности наоколо.

// Нестандартен принт с допълнителна функционалност

Рецепцията на хотела е огромно и високо помещение, което е изцяло в бяло. Цялата стена трябваше да бъде декорирана така, че да носи духа на района. Освен това, собственичката желаеше да се изгради декоративен стелаж за дърва, който всъщност и да е функционален. След няколко промени по проекта и материалите се спряхме на принт върху Екодисплей с размери 6000мм (височина) и 1800мм широчина. Той трябваше да обгърне централната колона тристранно, като в горната част трябваше да бъде изрязан внимателно по ската на тавана.
От двете свободни страни (ниши) на колоната трябваше да се направят стелажи за дърва, които да бъдат достатъчно здрави, за да издържат голямо количество и тежест. Изготвихме специални тризъби рафтодържачи от дебел винкел (дебелина 5мм), който трябваше да държи 6 реда дебели 5см дъски, които съответно представляват рафтовете за дърва. На два от тризъбците трябваше да бъде поставена релса, за да може да се монтира и стълба. Всичко това се монтира с помощта на вишка, която бе вкарана в пространството на рецепцията. Общата площ на стената е 8500мм х 6000мм.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.