Уеб и рекламно студио Creative Idea предлага услуги по уеб дизайн и изработка на сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и одит, Реклама в Google и Facebook, поддръжка на социални профили/страници, печатна реклама и разпространение на рекламни материали за град Сливен и областта. Ние нямаме офис в Сливен, но чрез контактната форма по-долу можете лесно и бързо да изпратите Вашето запитване и член на нашият екип ще се свърже с Вас.

Изграждането на сайт за Вашият бизнес може да бъде приятен и лесен процес, когато за него се грижат професионалисти. Creative Idea няма офис в град Сливен, но това ни дава възможност да предлагаме конкурентни цени на нашите клиенти.

Видове услуги, които предлагаме за град и област Сливен:
 • професионален уеб дизайн – изработка на сайтове за всякакъв вид дейности – хотели, ресторанти, автомобили под наем (rent-a-car), туристически агенции и други;
 • изработка на онлайн магазини – за бижута, часовници, аксесоари, дрехи, обувки, мебели, автомобили (автокъщи и авточасти) и други;
 • мигриране на сайт от един сървър на друг;
 • техническа поддръжка на сайт;
 • SEO одит на сайт – изготвяне на SEO отчет на вече съществуващ сайт, относно грешки, които могат да доведат до негативно позициониране при търсене в Google и другите търсачки;
 • поправяне на SEO грешките, указани в одита;
 • добавяне на сайт в търсачки за подобряване на индексирането и позиционирането му в Google;
 • рекламни кампании в Google и Facebook с цел достигане на по-голяма аудитория и генериране на повече трафик към сайта/продажби;
 • изработка на лого;
 • модернизация/реновация на вече съществуващ сайт;
 • печат на винил (билбордове и реклами), текстил и други;
 • рекламни сувенири и печат;
 • печат на визитки, флаери, брошури и други.

УСЛУГИ, предлагани от creative idea за Сливен

Пълна гама от услуги, свърани както с онлайн, така и с дисплейната реклама.

Дизайн и Редизайн

Creative Idea може да Ви помогне с дизайна или редизайна на Вашият сайт/онлайн магазин. Можем да изградим Вашият сайт според нуждите на Вашият бизнес и да помогнем той да изглежда приятен и функционален. Ако още се колебаете дали да имате собствен сайт/онлайн магазин, свържете се с нас и ние с удоволствие ще Ви обясним процеса.

Социални мрежи

Присъствието в социалните мрежи е важно, особено когато желаете да обхванете определен район или общност. Предлагаме възможност за поддръжка на социални профили в най-популярните сайтове. Желаете да имате своя собствена социална мрежа, където хората да се регистрират и общуват? Свържете се с нас и ще помогнем да осъществите мечтите си.

Онлайн магазини

Изработката на онлайн магазини и рекламата на физически такива има своите специфики. Когато става въпрос за онлайн магазин, снимката и описанието на продуктите са това, което би накарало посетителя да направи поръчка. Нашите консултанти ще Ви помогнат и за това. Доверете се на нашият дългогодишен опит в областта на онлайн магазините и търговията.

Брандиране

Дизайн, печат, монтаж на реклами и рекламни съоражения от професионалисти в областта. Брандиране на магазини, автомобили и офиси, печат на рекламни сувенири, брошури, визитки, флаери, календари и много други. Цялостно обслужване на конкурентни цени. Вашият бизнес не бива да страда от лоша реклама. Нека другите ви виждат, за да ви оценят.

снимка на шапката: sliven.bg

връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма в дясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Email: contact@creative-idea.eu

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.