Сувенири за реклама от рекламно студио Creative Idea

Независимо дали имате голяма или малка компания, Вашият бранд трябва да бъде рекламиран по всякакъв начин. Замисляли ли сте се кой е сред най-популярните методи за популяризация на дадена марка? Не, това не е телевизията или химикалката/визитката, а най-обикновената торбичка. Когато отидете в някоя от големите вериги магазини, те Ви предлагат брандирани торбички. Обикновено ползваме тези торбички и по други поводи. Така всеки път, когато сме навън и носим торбичка на някой голям магазин, ние всъщност му правим реклама.

Никога не разчитайте само на един рекламен канал

За да бъде успешна Вашата рекламна кампания, освен присъствие в интернет и печатни материали, удачно е да се помисли за някакъв тип сувенири. Това могат да бъдат ключодържатели, химикалки, чанти за лаптоп, чаши, табакери, флаш стикове и много другии, които можете да подарявате на Вашите клиенти или потенциални такива. Почти сме сигурни, че всеки от Вас има запалка, химикалка или чаша, брандирана с логото на дадена фирма. Сувенир, който Ви напомня за марката и може да Ви превърне в потенциален неин клиент.

Чаши

Стъклени, порцеланови, дори медни и метални чаши са полезен и ефектен сувенир. Печатът или гравирането върху такъв материал изисква прецизност поради невинаги правилната форма на изделието. Можем да Ви предложим рекламни чаши и възможност за брандирането им.

Тениски, блузи и друг текстил

Всякакъв вид облекло и текстил може да бъде брандиран по Ваше желание. Сред най-уникалните рекламни материали, които сме правили са кърпички за ски очила с принтирана върху тях карта на ски пистите в к.к. Пампорово. Можете да облечете не само Вашите служители, но и Вашите клиенти. Работим с партньори в различни шивашки цехове и складове, което ни дава възможността да предложим добри цени за брандиране върху текстил.

Ключодържатели, химикалки и запалки

Независимо дали са пластмасови или метални, ключодържателите, химикалките и запалките са сред класическите рекламни сувенири. Различни по цвят и форма, можете да впечатлите Вашите клиенти и партньори с красив и ефектен рекламен сувенир.

Други рекламни сувенири

Сред стандартните сувенири за реклама спадат:
- часовници - стенни и ръчни;
- външни батерии, флаш памети, слушалки, колонки;
- връзки за баджове;
- чадъри;
- инструменти, ножчета, фенерчета;
- слънчеви очила;
- антистрес топки и много други.

Подложки за чаши

Повечето заведения предлагат на гостите си подложки за чашите, в които сервират напитки. Обикновено тези подложки са хартиени и с времето губят рекламния си ефект. Creative Idea разработи специален продукт за заведения - PVC подложки за чаши с пълноцветен принт, които могат да се мият и използват многократно.

Салфетки

Брандирането на марката Ви върху салфетка може да не изглежда особено привлекателно. Имайте предвид, че доволните клиенти на един ресторант лесно могат да превърнат салфетката във визитка и по този начин да разпространят бизнеса Ви сред приятелите си. Стандартните размери на салфетките са 30х30см или 33х33см. Печатът върху тях се предлага само в един цвят.

Торбички

Полиетиленови, хартиени или текстилни - торбичките са универсален рекламен материал. Те могат да превърнат обикновения клиент в рекламно лице на Вашата фирма. Клиентите Ви ще разпространяват Вашия бранд навсякъде, където носят торбичката

Свържете се с нас, за да получите оферта за сувенири и печат върху тях още сега!

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.