ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Хотел / Къща за гости

Разгледайте нашия специализиран пакет за къщи за гости и места за настаняване. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.
Статичен сайт на хотел или къща за гости

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех.

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видени от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашият сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу, е за сайт на на хотел, но тя спокойно може да се използва за друго. Бихме препоръчали тази визия на сайт също така за: хотели и хотелски комплекси, хижи, къщи за хости, ресторанти, механи, туристически агенции, парти агенции и много други.

Различните елементи, показани по-долу, могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.

Статичните сайтове не са онлайн магазини и не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини, продукти за покупка и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

HERO секция

HERO секцията включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. Може да добавите и бутони за бърз достъп до страница за контакти или повече информация за промотираната от Вас услуга. Важно е да имате предвид, че използването на тази секция дава възможност още в първите секунди да насочите посетителите към определена услуга или информация. Молим да имате предвид, че част от шрифтовете не изглеждат по същия начин на кирилица и латиница.

За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция.
Тази визия позволява слайд с няколко елемента, които периодично се сменят.
Сайта може да има само една Hero секция.

Резервационна форма

Формата за резервация позволява на посетителите Ви да изпратят директно запитване за конкретен престой/период и брой хора. Запитването се получава във вид на електронно писмо на указаната от Вас поща. Ваш е ангажимента да се свържете обратно с клиентите и да им дадете информация дали е възможно желаното от тях настаняване или не, както и да получите повече информация за тях.

За нас

Така наречената секция “Научи повече” дава възможност да опишете по-подробно Вашата компания, дадена услуга или продукт, и да препратите клиента към друга страница с бутон или да ги подтикнете да се свържат с Вас.

Шаблонът предоставя възможност да добавите изображение (с фон или без), което допълнително да провокира визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.

Структурата е: заглавие, съдържание, изображение и бутон.

Настаняване

За да привлечете посетителите към помещенията за настаняване, които предлагате, можете да предоставите кратка информация за всяка стая/апартамент, хубава снимка както и цената за нощувка.
Елементът има заглавие, текст, снимки, линкове, цена (опционално).

Галерия

Секцията с галерия може да се използва за представяне на повече снимки за Вашето място за настаняване. Тя включва четири колони, така че снимките, които можете да добавите са кратни на четири.
Този елемент включва: заглавие и снимки.
Възможно е към снимките да се добавят линкове за връзки към вътрешни страници, които да представят повече информация за това, което е на изображението.

Новини / статии

Можете да разнообразите съдържанието на сайта си и да подобрите неговото SEO посредством новини или статии. Те ще провокират допълнителен интерес в посетителите на сайта, а информацията от съдържанието на статиите ще бъде индексирано от търсещите машини.
Елементът позволява изобразяване на три (или кратни на три) статии със снимка, заглавие, кратък откъс и линк към статията. Освен това можете да използвате ефектно изображение за фон.

Футър

Елементът “Футър” се разполага в най-долната част на всяка страница. В него можете да добавите бързи връзки, мини галерия, кратка информация и опция за абонамент за новини или друг вид информация.
Този елемент на сайта е разделен на три колони и всяка колона може да има различен вид/тип информация. Изключително удобен е за добавяне на социални връзки, защото там обикновено се търсят от посетителите.
Във футъра обикновено се добавят и връзките с общи условия, политика на поверителност, бисквитки и други.

Контактна форма

Страницата за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация. Формата за връзка с Вас може да бъде поставена на различни места в сайта (на различни страници), което улеснява връзката с посетителите Ви.

Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми, да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.

Данните, които посетителите попълват стандартно, са: име, електронна поща, телефонен номер, съобщение.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.