ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Една страница

Разгледайте нашия специализиран пакет за опростен сайт на една страница. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.
Статичен сайт на една страница

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех.

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видени от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашият сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу е за сайт на една страница, но с навигация. Тя спокойно може да се използва за различни бизнеси и услуги като: маркетингова/дизайнерска компания, софтуерна фирма, архитектурно/адвокатско дружество, автосервиз, хамалски услуги, транспортна фирма, таксиметрова компания, студио за красота, фризьорски салони, лекари, програмисти, различни видове специалисти и много други.
Различните елементи, показани по-долу могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.
Статичните сайтове не са онлайн магазини и не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини, продукти за покупка и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

Секция "Начало"

Началната секция включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. В предложения случай, HERO секцията притежава снимка за фон, текст и лого. Менюто, което се вижда вдясно е статично и то остава видимо през цялото време. Може да добавите кратка информация за фирмата си, да промотирате дадена услуга или просто да отправите някакъв поздрав към посетителите на сайта си.

За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция.

Повече информация

Така наречената секция “Научи повече” дава възможност да опишете по-подробно Вашата комапния, дадена услуга или продукт, и да препратите клиента към друга страница с бутон или да ги подтикнете да се свържат с Вас.

Шаблоът предоставя възможност да добавите три елемента с описание и пиктограми/икони, които допълнително да провокират визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.

Структурата е: заглавие, списък с услуги, описание на услугата.

Галерия

Този елемент позволява изобразяването на профилите на Вашите колеги или служители, галерия на Вашите продукти или част от производствения процес. Снимките имат ховър ефект и при минаване с курсора върху тях можете да разкриете допълнителна информация. Също така, ако желаете, можете да създадете връзка към вътрешни страници, описващи услугите, които предлагате.

Елементът има снимка или цвят за фон, заглавие, снимки, текст при ховърване, линкове (опционално).

Контактна форма

Секцията за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация.
Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.

Формата може да съдържа пиктограми/икони за връзка по телефон, мейл, отваряне на адресен маркер. Данните, които посетителите попълват стандартно, са: име, електронна поща, съобщение.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.