ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Адвокатска кантора

Разгледайте нашия специализиран пакет за адвокатска кантора. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.

Статичен сайт адвокатска кантора

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех.

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видени от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашият сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу, е за сайт на на хотел, но тя спокойно може да се използва за друго. Бихме препоръчали тази визия на сайт също така за: нотариуси, съдебни изпълнители, юристконсултантски услуги, преводачески услуги и много други.

Различните елементи, показани по-долу, могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.

Статичните сайтове не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

HERO секция

HERO секцията включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. Може да добавите и бутони за бърз достъп до страница за контакти или повече информация за промотираната от Вас дейност. Важно е да имате предвид, че използването на тази секция дава възможност още в първите секунди да насочите посетителите към определена услуга или информация. Молим да имате предвид, че част от шрифтовете не изглеждат по същия начин на кирилица и латиница.

За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция.
Тази визия позволява слайд с няколко елемента, които периодично се сменят.
Сайта може да има само една Hero секция.

Услуги

Имате възможност да предоставите повече информация за услугите, които предлагате чрез този елемент с икони. Освен красив дизайн, те имат ховър ефект, който привлича визуално вниманието. В допълнение към всяка икона имате възможност да добавите заглавие и кратко описание.
Препоръчително е да имате предвид, че
съдържанието на този елемент трябва да е приблизително еднакво, за да изглежда добре визуално. Това означава, че полето “описание към иконата” трябва да бъде с приблизително еднаква дължина на всички елементи.

Блог с клиентски казуси

Тази секция дава възможност да опишете по-подробно клиентски казуси, и да препратите посетителя към друга страница с бутон, която има повече информация за клиента или да ги подтикнете да се свържат с Вас.

Шаблонът предоставя възможност да добавите изображение (с фон или без), което допълнително да провокира визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.

Структурата е: заглавие, изображение и бутон.

За нас

МоТук може да представите най-важната информация за Вашия бизнес и защо клиентите да изберат Вашите услуги.

Елементът има заглавие, текст, снимка, бутон.

Отзиви

Секцията с отзиви може да се използва за представяне на повече информация за Вашето място за настаняване, предоставена от Вашите доволни клиенти. Тя включва неограничен брой слайдъри, в които може да представите отзивите.

Този елемент включва: заглавие и снимка, както и описание.

Новини / статии

Можете да разнообразите съдържанието на сайта си и да подобрите неговото SEO посредством новини или статии. Те ще провокират допълнителен интерес в посетителите на сайта, а информацията от съдържанието на статиите ще бъде индексирано от търсещите машини.

Елементът позволява изобразяване на една статия със снимка, заглавие, кратък откъс и линк към статията. Освен това можете да използвате ефектно изображение за фон.

Контактна форма

Страницата за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация. Формата за връзка с Вас може да бъде поставена на различни места в сайта (на различни страници), което улеснява връзката с посетителите Ви.

Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми, да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.

Данните, които посетителите попълват стандартно, са: име, електронна поща, телефонен номер, съобщение.

Футър

Елементът “Футър” се разполага в най-долната част на всяка страница. В него можете да добавите бързи връзки и кратка информация.

Този елемент на сайта е разделен на четири реда и всеки ред може да има различен вид/тип информация. Изключително удобен е за добавяне на социални връзки, защото там обикновено се търсят от посетителите.

Във футъра обикновено се добавят и връзките с общи условия, политика на поверителност, бисквитки и други.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.