ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Студио за маникюр

Разгледайте нашия специализиран пакет за маникюристки услуги. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.
Статичен сайт на студио за маникюр

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех.

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видени от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашият сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу е за сайт за услуги – в бюти индустрията, маникюристки услуги, фризьори, салони за красота и СПА. Тя спокойно може да се използва за различни бизнеси и услуги като: маркетингова/дизайнерска компания, архитектурно/адвокатско дружество, лекари, програмисти, различни видове специалисти и много други.

Различните елементи, показани по-долу, могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.

Статичните сайтове не са онлайн магазини и не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини, продукти за покупка и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

Секция "Начало"

Началната секция включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. В предложения случай, HERO секцията притежава снимка, заглавие, текст и бутон. Може да добавите кратка информация за фирмата си, да промотирате дадена услуга или просто да отправите някакъв поздрав към посетителите на сайта си.
За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция и завладяващ текст. Можете да имате неограничен брой “слайдове”.

Услуги

Секцията Услуги или бързи хипервръзки Ви позволява да препратите клиента към други страници с бутон или да ги подтикнете да се свържат с Вас.
Шаблоът предоставя възможност да добавите четири елемента с пиктограми/икони, които допълнително да провокират визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.
Структурата е: заглавие, кратко описание, икона. Елемента може да бъде отделен с “рамка”.

За Нас

В този елемент можете да опишете по-подробно Вашата комапния, дадена услуга или продукт. За да подтикнете клиента към действие, може да добавите бутон, който да препраща към страница за контакти, да е директно свързан с обаждане по телефон или WhatsApp / Viber / Facebook Messenger. Също така, ако сте предвидили отделна страница с описание за компанията или услугата, бутонът може да води до нея.
Структурата е: заглавие, описание на услугата, бутон и снимка. Елемента може да бъде отделен с “рамка”.

Ценоразпис

Тук можете да предложите кратка информация за част от услугите си и да подтикнете посетителите да прочетат повече или да се свържат с Вас за поръчка/заявка.
Елемента позволява изобразяване на цена, заглавие на услугата, описание или изброяване на включените дейности, бутон за връзка или повече информация. Изобразяват се три или кратни на три елементи.
Елемента може да бъде отделен с “рамка”.

Екипът

Можете да предложите повече информация за екипа, с който работите, или елемента да бъде преправен в секция с отзиви на клиенти.
За да изглежда секцията добре, ще е нужно описанията да са с приблизително еднаква дължина, за да може да са подравнени. Има включен ховър ефект с контрастиращ цвят на рамката.
Елемента може да бъде отделен с “рамка”.
Включва снимка (трябва да бъдат еднакви за всички хора), име, описание/текст и бутон (по желание). Изобразяват се три или кратно на три елемента.

Контактна форма

Секцията за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация.
Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.

Данните, които посетителите попълват стандартно, са: име, телефон, електронна поща, съобщение.

Меню

В най-горната част на всяка страница се намира менюто на сайта, където обикновено се добавят логото, както и най-важните вътрешни страници. Връзките към социалните мрежи също могат да бъдат поставени тук.

Футър

В най-долната част на всяка страница се намира футъра на сайта. В него стандартно се добавя най-важната информация и линкове, както и задължително телефонен номер / имейл на бизнеса. Също така, ако имате социални профили на бизнеса си, тук може да ги добавите за по-лесна връзка с клиентите си. Може да се добави (както на снимката) поле за абонамент към новини, което ще изпраща всички “абонирани мейл акаунти” към Вашата поща, за да организирате мейлинг кампании.
Структурата на футъра е с четири колони, икони и линкове.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.