ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Йога и уелнес

Разгледайте нашия специализиран пакет за йога и уелнес услуги. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.
Статичен сайт за йога, спа, уелнес

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видяни от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашия сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу е за сайт за йога, медитация, уелнес, но тя спокойно може да се използва за друго. Бихме препоръчали тази визия на сайт също така за: строителни услуги, адвокати и нотариуси, счетоводни къщи, архитекти, автосервизи, лекари и медицински учреждения, училища и занимални, салони за красота и спа центрове, и много други.
Различните елементи, показани по-долу могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.
Статичните сайтове не са онлайн магазини и не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини, продукти за покупка и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

HERO секция

HERO секцията, или възможността за слайд включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. Може да добавите и бутони за бърз достъп до страница за контакти или повече информация за промотираната от Вас услуга. Важно е да имате предвид, че използването на тази секция дава възможност още в първите секунди да насочите посетителите към определена услуга или информация.
За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция. Важно е да имате предвид, че в някои случаи изображението не се вижда на мобилни устройства.
Можете да включите или изключите HERO секцията по желание, но на сайта може да има само една такава.

Описание с бутон

Така наречената секция “Научи повече” дава възможност да опишете по-подробно Вашата комапния, дадена услуга или продукт, и да препратите клиента към друга страница с бутон или да ги подтикнете да се свържат с Вас.
Шаблона предоставя възможност да добавите изображение (с фон или без), което допълнително да провокира визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.
Структурата е: малко заглавие, главно заглавие, съдържание и бутон.

Грид с икони

Имате възможност да предоставите повече информация за услугите и продуктите, които предлагате чрез специален грид с икони/пиктограми. Освен красив дизайн, те имат ховър ефект, който привлича визуално вниманието. В допълнение към всяка икона имате възможност да добавите заглавие и кратко описание.
Препоръчително е да имате предвид, че този грид се показва заедно и съдържанието му трябва да е приблизително еднакво. Това означава, че полето “описание към иконата” трябва да бъде с приблизително еднаква дължина на всички елементи.
Броят на иконите трябва да е кратен на три (3, 6, 9 и т.н).

График с часове

В тази секция на Вашия сайт имате възможност да въведете кратко описание на всеки един йога клас, или други услуги, които предлагате. Можете да ги подредите по видове, времетраене и прочие. Линковете може да водят до отделна страница за всеки час.
Освен текстово, елемента позволява изобразяване на преподавателя, снимка на упражнението, информация за него (времетраене, график за провеждане, задължителни предварителни познания и други). Елемента позволява филтриране чрез бутоните горе, като посетителите могат да виждат само определения клас услуги.
Броят на упражненията/услугите трябва да е кратен на три (3, 6, 9 и т.н)

Spotlight елемент

Подходящ за привличане на вниманието на потенциалния клиент към дадена популярна оферта или продукт. Използвайте ефектно съдържание и ярки, контрастиращи цветове, за постигане на максимален ефект.

Този мини банер позволява да добавите текст, бутон, изображение за фон и цветови оувърлей, с който да освежите цялостната визия на страницата си. Елемента е особено подходящ за промотиране на дадена услуга и може да насочва посетителите Ви към страница с контакти или оферти.

Ценоразпис на услуги

Този елемент е особено подходящ, ако имате няколко ценови пакета и желаете да предоставите възможност за сравняването им. Трите плана са позиционирани хоризонтално един до друг, като елементите им са списъчно надолу. Така потенциалните Ви клиенти могат да видят разликата в услугите за всеки един от тях. Можете да изберете “препоръчан” или “най-харесван” план, който визуално да насочва вниманието към себе си. Бутоните могат да водят към вътрешни страници за повече информация или контактна форма, където клиентите да отправят запитванията и поръчките си.
Елемента съдържа три или кратни на три оферти със заглавие, цена, списък с предимствата/съдържанието на офертата и бутон за връзка или повече информация.

Отзиви на клиенти

Мненията на клиентите за Вас са особено важни за посетителите на сайта. Факт е, че повечето сайтове си измислят фалшиви клиентски отзиви с цел постигане на резултати. Но когато добавите реални клиенти, с тяхното истинско мнение, снимки и дори имена, можете да спечелите много позитиви.
Елемента позволява изобразяване на три отзива наведнъж със снимка, съдържание, име и професия/населено място. Под трите отзива има навигация с точки, което означава, че можете да добавите неограничен брой отзиви. Препоръчваме съдържанието на ревютата да бъде приблизително еднакво с цел да се запази визуалната естетичност на страницата/елемента.

Екип

Този елемент позволява изобразяването на 4 (или кратно на 4) човека от вашия екип. Можете да представите екипа си заедно с кратка информация за него. Снимките на елемента са с ховър ефект, като при минаване с мишката върху тях се появяват линкове за връзка през социални мрежи, за отваряне на профил в сайта или други по желание.
Елемента има заглавие, снимки с ховър ефект, линкове, име и позиция на служителя. Можете да използвате този елемент за да увеличите доверието в бранда си и да покажете какви експерти работят във Вашия екип.

Блог слайдър

За да подобрите SEO-то на сайта си, можете да създадете няколко блог/новинарски статии. При нужда за публикуването на още или периодично съдържание, ще се радваме да Ви помогнем и дадем оферта за тази допълнителна услуга. Добавянето на новини показва, че се грижите за сайта си, обновявате съдържанието му често и се стараете посетителите да са с винаги актуална информация. Също така, в съдържанието на статиите можете да добавяте съдържание, което да Ви помага да се класирате напред при търсене в Google и другите търсещи машини.
Елемента за статии/новини разполага с възможност за визуализиране на три статии наведнъж. Две заглавия, снимка, заглавие на статията, кратък откъс, информация за датата на публикуване и навигация за показване на останалите статии.

Улеснена навигация

Краткото меню остава в горната част на екрана дори при скролване, което означава, че клиентите са винаги на един клик разстояние от всяка част на сайта Ви. Също така, Вие разполагате и с бързи бутони за обаждане по телефона, социални линкове или пращане на имейл.

Вътрешни страници

Вътрешните страници могат да се използват както за представяне на Вашата услуга или продукт, така и за новини. Възможно е да се добави странична лента с други публикации, допълнителна информация и други.
Тук е мястото да добавите “пълнежа” на Вашия сайт, подробното описание на услуги, продукти, компания. Използването на повече информация и текст позволява на Google и другите търсещи машини да индексират по-голям обем от данни за Вашия сайт и услугите Ви. Това дава възможност за по-добро позициониране на

Контактна форма

Страницата за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация. Формата за връзка с Вас може да бъде поставена на различни места в сайта (на различни страници), което улеснява връзката с посетителите Ви.
Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.
Формата може да съдържа пиктограми/икони за връзка по телефон, мейл, отваряне на адресен маркер. Данните, които посетителите попълват стандартно са: име, електронна поща, тема на запитването, съобщение.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.