ПАКЕТ: СТАТИЧНИ САЙТОВЕ

Детски център

Разгледайте нашия специализиран пакет за детски и учебен център. Статичният сайт Ви позволява да създадете онлайн визия за Вашия бизнес, без да използвате ненужни елементи. Освен това, използвайки шаблон от нашите сайтове, можем да предложим кратки срокове за изработка. Не пропускайте възможността да получите добре оптимизиран, кодиран сайт с функционалности и визия, отговарящи на Вашия бизнес.
Статичен сайт за детски център

// Какво получавате

Сайт, които работи на всички устройства

Вашият сайт ще е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства от потребителите. Предварително проверяваме визията както на стационарни компютри/лаптопи, така и на мобилни устройства и таблети. Огромен процент от потребителите използват мобилни устройства, за да разглеждат сайтове и да пазаруват. Така си осигурявате качествено присъствие и по-голям шанс за успех.

Възможност за дигитална реклама

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може услугите, които предлагате, да бъдат видени от повече хора. Когато имате собствен сайт, можете да рекламирате във всички канали (Гугъл, социални мрежи и други). Ние можем да изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви. Първоначалната настройка на Вашата реклама в Гугъл ще бъде напълно безплатна.

Безплатен доживотен хостинг

Като бонус към Вашия сайт получавате безплатен хостинг и една пощенска кутия към Вашия домейн с лимит до 500МБ. Пощенската кутия към Вашия домейн означава, че ще може да ползвате @yourdomain поща за връзка с клиенти и партньори. Това изгражда допълнително доверие и показва професионализъм.

// Какви елементи може да има Вашият сайт

Вижте подробно описание на функционалностите на Вашия нов сайт. Молим да имате предвид, че цветове, изображения и текстове могат да се сменят. Визията, която Ви предлагаме по-долу е за сайт за детски център, но тя спокойно може да се използва за друго. Бихме препоръчали тази визия на сайт също така за: парти агенции, лекари и медицински учреждения, училища и занимални, салони за красота и спа центрове, и много други.
Различните елементи, показани по-долу могат да се дублират, разместват из страницата/сайта и да бъдат показвани с различно статично подадено съдържание. Можете да натиснете на някоя снимка, за да я видите в пълен размер.
Статичните сайтове не са онлайн магазини и не притежават динамично съдържание. Те не са подходящи, ако желаете да имате сайт с много информация като блог, новини, продукти за покупка и други. Статичните сайтове нямат администрация и промяната на съдържанието става посредством промяна в кода на сайта.

HERO секция

HERO секцията включва най-важната информация, която искате да представите на клиентите си при първоначалното зареждане на сайта. Може да добавите и бутони за бърз достъп до страница за контакти или повече информация за промотираната от Вас услуга. Важно е да имате предвид, че използването на тази секция дава възможност още в първите секунди да насочите посетителите към определена услуга или информация. Молим да имате предвид, че част от шрифтовете не изглеждат по същия начин на кирилица и латиница.

За съдържанието на HERO секцията е нужно да имате хубаво изображение с висока резолюция. Важно е да имате предвид, че в някои случаи изображението не се вижда на мобилни устройства.
Можете да включите или изключите HERO секцията по желание, но на сайта може да има само една такава.

Описания с икони

Имате възможност да предоставите повече информация за услугите и продуктите, които предлагате чрез специален грид с икони/пиктограми. Освен красив дизайн, те имат ховър ефект, който привлича визуално вниманието. В допълнение към всяка икона имате възможност да добавите заглавие и кратко описание.
Препоръчително е да имате предвид, че този грид се показва заедно и съдържанието му трябва да е приблизително еднакво. Това означава, че полето “описание към иконата” трябва да бъде с приблизително еднаква дължина на всички елементи.
Броят на иконите трябва да е кратен на три (3, 6, 9 и т.н).

Повече информация

Така наречената секция “Научи повече” дава възможност да опишете по-подробно Вашата комапния, дадена услуга или продукт, и да препратите клиента към друга страница с бутон или да ги подтикнете да се свържат с Вас.

Шаблонът предоставя възможност да добавите изображение (с фон или без), което допълнително да провокира визуално посетителите Ви да извършат нужното действие.

Структурата е: заглавие, съдържание и бутон.

Spotlight елемент

В тази секция на Вашия сайт имате възможност да въведете кратко описание на конкретна услуга или, както е показано на снимката, да предложите възможност на посетителите Ви да кандидатстват за работа при Вас.

Ако имате конкретна промоция или продукт/услуга, върху която желаете да наблегнете, този елемент би могъл да Ви свърши чудесна работа.

Елементът включва снимка, описание, заглавие и бутон.

Контактна форма

Страницата за контакти може да съдържа контактна форма, карта от Google Maps и друга контактна информация. Формата за връзка с Вас може да бъде поставена на различни места в сайта (на различни страници), което улеснява връзката с посетителите Ви.

Контактната форма изпраща мейл с избраното съдържание на посочена електронна поща. Съдържанието на писмото може да се променя и е в HTML формат. Препоръчваме писмата, изпратени от контактните форми, да се получават само на пощата на сайта и копие от тях да не се изпраща на подателя, защото в противен случай формата може да се използва за изпращане на спам съобщения от Вашия сайт.

Формата може да съдържа пиктограми/икони за връзка по телефон, мейл, отваряне на адресен маркер. Данните, които посетителите попълват стандартно, са: име, електронна поща, име и години на детето, съобщение.

Екип

Този елемент позволява изобразяването на 3 (или кратно на 3) души от вашия екип. Можете да представите екипа си заедно с кратка информация за него. Снимките на елемента имат линкове за връзка през социални мрежи, за отваряне на профил в сайта или други по желание.

Елементът има заглавие, текст, снимки, линкове, име и позиция на служителя. Можете да използвате този елемент за да увеличите доверието в бранда си и да покажете какви експерти работят във Вашия екип.

Визията на снимките може да бъде леко променена, в зависимост от желанието Ви и нуждите на Вашия бизнес.

Отзиви на клиенти

Мненията на клиентите за Вас са особено важни за посетителите на сайта. Факт е, че повечето сайтове си измислят фалшиви клиентски отзиви с цел постигане на резултати. Но когато добавите реални клиенти, с тяхното истинско мнение, снимки и дори имена, можете да спечелите много позитиви.

Елементът позволява изобразяване на два отзива наведнъж със снимка, съдържание, име и професия/населено място. Посредством навигация със стрелки можете да добавите неограничен брой отзиви. Препоръчваме съдържанието на ревютата да бъде приблизително еднакво с цел да се запази визуалната естетичност на страницата/елемента.

Услуги / Класове

Елементът с услуги/класове е изключително функционален и чрез него можете да покажете 3 или кратно на 3 услуги, които предлагате с повече информация за тях.

Този елемент включва: заглавие и текст, снимка, заглавие на курса, информация за преподавател, цена, подходяща възраст, време на провеждане и капацитет. Цялата информация е видна за посетителите Ви още на пръв поглед и те съвсем лесно могат да се ориентират кой курс/услуга е подходяща за тях. Дизайнът може да се променя по Ваше желание, а самите изображения могат да водят до вътрешни страници, даващи повече информация за дейността, която ще се извършва.

Напомняме, че статичните сайтове не са онлайн магазини и курсовете могат да се “поръчват” чрез контактната форма на сайта.

Улеснена навигация

Краткото меню остава в горната част на екрана дори при скролване, което означава, че клиентите са винаги на един клик разстояние от всяка част на сайта Ви. Навигационната част разполага с лого, меню, бутон за допълнителна функционалност (по желание).

Футър

Елементът “Футър” се разполага в най-долната част на всяка страница. В него можете да добавите бързи връзки, мини галерия, кратка информация и опция за абонамент за новини или друг вид информация.
Този елемент на сайта е разделен на четири колони и всяка колона може да има различен вид/тип информация. Изключително удобен е за добавяне на социални връзки, защото там обикновено се търсят от посетителите.
Във футъра обикновено се добавят и връзките с общи условия, политика на поверителност, бисквитки и други.

// Поръчайте този пакет за статичен сайт още днес

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.