ПРЕРАБОТКА И ПОДОБРЯВАНЕ НА САЙТ ОТ

Creative Idea

Всеки сайт трябва да бъде обновяван и подобряван с времето. Ориентировъчно на всеки две години е добре да правите цялостна промяна на визията на сайта си, за да сте в крак с новите тенденции. Независимо дали това ще бъдат по-големи шрифтове, цветови комбинации, отстояние между елементите на сайта, промените са нещо добро. Това важи с пълна сила, когато сайтът Ви е морално остарял, с липсващи или неработещи функционалности и дизайн/код, който действа неблагоприятно.

В такива моменти се замисляте за нов сайт със старото съдържание или закърпване на вече съществуващия. Съществуват различни мнения за това кой вариант е по-подходящ.

// Какви варианти можем да Ви предложим, ако желаете да промените сайта си ?

Запазване на стария сайт

Ако решите да запазите стария си сайт, ще имате пълната подкрепа на Google и останалите търсачки, които вече са индексирали съдържанието му. Възможностите за промяна по сайта зависят изключително от това на какъв език/на каква система е правен той. Някои модулни системи като WordPress позволяват да смените изцяло визията/темата на сайта си, да добавите куп нови функционалности, без да докосвате съдържанието. Това означава, че ако просто инсталирате нова тема, нужно е единствено да я тествате и “подредите” така, както Ви допада и отговаря на нуждите на Вашия бизнес.

Ако сайтът Ви е правен на безплатна система или е с ръчен код, промените по него биха могли да се случат изключително трудно или дори да бъде невъзможна неговата промяна. Иначе казано – ако сайтът Ви не е правен на широкоразпространен език, би отнело много време и усилия да бъде разгадано кое откъде се актуализира и променя.

Копиране на съдържанието от стария сайт върху нов

В този случай имате нещо средно между изцяло нов сайт с ново съдържание и старото съдържание на сайта си. Структурата на сайта Ви се запазва, съдържанието му – също, но се променя единствено визията и евентуално разположението на съдържанието в самите страници. Това е удобно, ако сайтът Ви е посещаван органично и се намира на предни позиции при търсене в Google и останалите търсачки. По този начин няма да загубите позициите си, но ще добавите допълнителни функционалности и екстри. Обикновено, подобна промяна се получава, когато сайтът е правен на CMS платформа, позволяваща промени. Такива са Magento, OpenCart, WordPress и други.

Създаване на изцяло нов сайт с ново съдържание

Ако не желаете или няма възможност сайтът Ви да бъде обновен подобаващо (например използвате безплатна платформа за правене на сайтове), може да се наложи направата на изцяло нов сайт. Рядкост е да има шанс да се запази визията на стария, но някои елементи могат да бъдат имитирани. В зависимост какво точно е Вашето желание, нашите консултанти ще могат да Ви дадат допълнителни насоки.
Вашият сайт е Вашият бизнес в онлайн пространството. От изключителна важност е той да бъде информативен и функционален, за да може да привлича повече посетители и евентуално – клиенти. Ако Вашият сайт не функционира както трябва и не забелязвате ефект от неговото съществуване, свържете се с нас. Ние ще направим одит на неговата функционалност и информативност, и ще Ви представим възможности за решаване на проблемите, които той може да има.

Когато се грижите за Вашия сайт, Вие полагате грижи и за Вашия бизнес. А уеб студио Creative Idea е готово с ентусиазъм да откликне на нуждите Ви.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.