Политика за защита на личните данни на Creative-Idea.eu

Вашите данни не се предоставят на трети лица!

Вашите лични данни (т.е. тези, които ни предоставяте) ще бъдат използвани само от екипа на Creative Idea и “Райън Пропъртис” ЕООД. Ние се задължаваме да не предаваме тези данни – това е важно за нас. Понякога може да използваме външни доставчици, но те работят само от наше име и в съответствие с нашите инструкции.

Ние сме прозрачни за това как събираме личните Ви данни

На тази страница ще откриете цялата информация за обработването на личните ви данни: кога, как, къде обработваме личните Ви данни, защо са ни нужни и какви са Вашите права.

Вашите права

Това, че ни предоставяте личните си данни не означава, че губите контрол върху тях. Напротив! Ето защо:

Притежавате куп права, които можете да упражните. Някои от тях се отнасят до всички видове обработване на личните ви данни, докато упражняването на други е поставено в зависимост от основанието за обработване на последните (напр. договор, съгласие, законово задължение, и др.).

По-долу може да видите кратко описание на тези права, както и при какви условия бихте могли да ги упражните:

Право на достъп:

Това право Ви позволява да ни попитате всичко, което ви интересува за личните ви данни (какви са те, как се събират, къде се съхраняват и т.н.). Упражнявайки това право бихте могли и да поискате от нас копие на цялата налична информация, която съхраняваме за Вас.

Право на коригиране

В определени ситуации може да се наложи да обновите или коригирате личните си данни, които сте ни предоставили. Например, при промяна на електронна поща, адрес за кореспонденция и/или телефонен номер за връзка.

Право на възразяване

Това е вашето право да кажете “Не!”. Упражнявайки това право вие може да откажете да обработваме личните ви данни или да оттеглите вече дадено от вас съгласие за това.

Право на изтриване (“Правото да бъдете забравени”)

Това е вашето право да изтриете личните си данни и е напълно разбираемо. Екипът на Creative Idea няма причина да съхранява личните ви данни, когато вече не са ни необходими. Всички данни за вас са автоматично изтрити след изтичане на посочения срок за съхранение, относим към съответния вид обработване на лични данни. Например, при поръчка на дадена услуга и/или изявяване на желание за получаване на оферта, Вашите данни се пазят в срок от 6 /шест/ месеца след изпращането на офертата.

Как да упражня правата си ?

За да упражните някое от правата си, моля да отправите заявление на: info@creative-idea.eu

Заявлението трябва да съдържа следната информация:
– Да се представите и при необходимост да предоставите документ за самоличност.
– Да заявите правата, които искате да упражните.

Ако въпреки всичките ни опити, вие смятате, че желанията ви все още не са удовлетворени, може да подадете жалба до Комисията за защита на лични данни на: https://www.cpdp.bg/

Политика за електронен бюлетин

Електронният бюлетин е безплатен за регистрация. Тъй като Вашата електронна поща може да бъде добавена от трети лица, молим да следвате инструкциите за отписване. Тематиката на информацията, която изпращаме е свързана със сайтове, сървъри, технически детайли и услуги. Тя е предназначена главно за хора и фирми, които имат сайтове или планират да се сдобият с такъв. Единствената информация, която пазим за Вас е тази, която е необходима за пълноценната работа на бюлетина, а именно – електронна поща.

При нужда от допълнителна информация, можете да използвате формата ни за контакти.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.