ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

Сайтът Ви има ли грешки? Замисляли ли сте се защо Вашият сайт не е успешен и няма този така желан ефект да изстреля бизнеса Ви пред конкуренцията? В много случаи, това е липсата на качествено съдържание, неглижирането на важността на онлайн присъствието, нежеланието за допълнителна инвестиция и реклама.

Вижте нашият списък с често срещани грешки от хора, които имат сайтове, както и такива, които тепърва желаят да се сдобият с такъв.

Повечето сайтове, които не се притесняват от това, че посетителите им може да пожелаят да се свържат с тях, имат контактни форми, чрез които можете да изпратите мейл директно от сайта. Тази контактна форма представлява код, който събира въведената информация и я изпраща под формата на мейл към съответна електронна поща.

Научете повече за техниките за изпращане на мейли през сайт и изискванията за това.

Много хора смятат за лукс това да имат собствен или фирмен сайт. Използването на Интернет като средство за популяризиране на дейността и услугите си е най-лесния начин да достигнете до максимален брой хора. Информацията, която споделяте на сайта си е важна за Вас, тъй като посетителите/читателите ще си изградят представа от Вашият бизнес. Имайки това предвид, създадохме списък с няколко причини да имате бизнес сайт.

Разгледайте списъка и вижте дали той може да помогне в избора Ви за сайт.

За да бъде Вашето рекламно послание още по-атрактивно, провокативно и въздействащо, можете да се възползвате от така наречената “жива реклама”. Това е услуга, която подготвяме специално за Вашите нужди. В нея могат да вземат участие хора с артистични таланти. Те могат да са професионалисти или любители, с високи комуникативни способности и те ще бъдат Вашите рекламоносители на определено място и време.

WordPress е най-известната система за менажиране на съдържание в света (CMS). Над 90% от всички сайтове са базирани на нея, което я прави изключително примамлива за хакерски атаки. Има много начини, чрез които различни хакери и ботове могат да причинят вреда на един сайт, базиран на WordPress. Предлагаме Ви повече информация за това, както и предложения за предпазване на сайта Ви от подобни прояви.