Персонализирани подаръци

Печат върху чаши

// Поръчайте чаша с индивидуален дизайн

Печатът върху чаши се извършва посредством процеса на сублимация. Той представлява печат със специални сублимационни мастила високо качество върху сублимационна хартия. Тя се поставя върху изделието и се нагрява до определени градуси с натиск. По този начин мастилото преминава в предмета без да образува допълнителен слой, както е при фолиото например.
Creative Idea разполага с висококачествен принтер и използва най-висок клас мастила за сублимация, гарантиращи качеството и трайността на изображението. Тъй като не съществува бяло сублимационно мастило, се печата или върху бяла основа, или върху светла, но с изолиране на белия цвят.
Можете да поръчате своите чаши със снимка, лого или просто някакъв текст, по Ваше желание. Чашите (стъклени, керамични, метални канчета) са идеален сувенир и дори бизнес подарък, подходящ за различни поводи. Могат да бъдат закачливи, професионални, информативни. Изпълняваме както единични поръчки, така и на едро. По-долу можете да видите цените и размерите на различните принтове. Поръчайте чаша с индивидуален дизайн и ще я получите във възможно най-кратки срокове с куриер.

Избор на материал

Изберете измежду стъкло, керамика или метал.

Изберете размер

Можете да изберете различни размери за печат, които обхващат целия или част от продукта.

Потвърдете визията

Наш колега ще се свърже с Вас за потвърждение и уточнение на визията за печат. Можете директно да комуникирате с дизайнера на Вашия продукт.

преди
след

// Цени, размери и материали

Вместимост: 350мл

Опаковка: кутия

Цветове: зелено, червено, синьо, черно

Цени за 1 брой:

* Стандартна чаша: 7,99лв

* с принт 100 х 85мм: 14,99лв

* с принт 200 х 85мм: 17,99лв

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Бели керамични чаши гланц с цветна дръжка и вътрешност

Вместимост: 350мл Опаковка: кутия Цветове: зелено, червено, синьо, черно
Цени за 1 брой:
 • само чаша – 9,95лв
 • с принт 100х85мм – 14,99лв
 • с принт 200х85мм – 17,99лв
Цени за 10 броя:
 • само чаша – 75,95лв
 • с принт 100х85мм – 139,90лв
 • с принт 200х85мм – 159,90лв
Цени за 36 броя:
 • само чаша – 248,00лв
 • с принт 100х85мм – 396,00лв
 • с принт 200х85мм – 468,00лв

Бели керамични чаши

От изключителна важност е Вашият сайт да е работещ и често посещаван. При нови сайтове, препоръчваме използването на Google реклама, която спомага за първичното докосване на посетителите с Вашия сайт. Нашите специалисти са на Ваше разположение за оптимизиране на сайта Ви за Вашите клиенти.

490+ доволни клиента от нашите услуги

Стараем се винаги да поставяме желанията на клиентите си на първо място. Понякога е невъзможно изпълнението на поставените задачи по точно конкретен начин, затова винаги сме готови да предложим алтернативи. Когато работата е свършена качествено, това си личи.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.