Изработка на онлайн магазин от дигитално студио Creative Idea

Изработката на един онлайн магазин може да е много сложен и дълъг процес. Ние в дигитално студио Creative Idea имаме дългогодишен опит в изграждането и развитието на онлайн магазини на всякаква тематика. За да бъде успешен Вашият електронен магазин, той трябва да бъде:

С красива визия и лесен за употреба

Никой клиент не желае да отделя твърде много време в опити да намери правилния за него продукт или как да завърши поръчката си. Филтриране на продуктите по цени или други критерии като цвят, размер и други

Проектиран така, че да работи за Вас

Дизайн по Ваш вкус, доклади за продажбите, автоматично генериране на отговори за поръчките, възможност за промяна на статуса на поръчките и известяване на клиента, следене на промоции и менажиране на цени, подобни и свързани продукти, възможност да добавяте допълнителни езици.

Без ограничения за продуктите

Можете да добавяте колкото продукти пожелаете, да правите промени, да ги групирате в категории. Администрирането на продуктите от Вашият онлайн магазин позволява също така да изключите продукт, да го поставите в промоция или да бъде маркиран като изчерпан. Споделяне в социалните мрежи, добавяне като любим продукт.

Дизайн за всички устройства

Респонсив дизайна, който предлага еднаква функционалност и лесна употреба на Вашият онлайн магазин на всички устройства - мобилни телефони, таблети, персонални компютри. Защото Вашите клиенти са постоянно в движение и Вашият онлайн магазин не трябва да губи пари.

С правилна SEO Оптимизация

Направете онлайн магазина си откриваем за потребителите. Добавете мета описания и ключови думи към Вашите продукти, страници и категории. Защитете магазина си със SSL сертификат за сигурност. Възможност за коментари, ревюта и оценка на продуктите от потребителите. Връзка на магазина с Google и Facebook с цел подобряване на маркетинга и ремаркетинга.

Защитен със SSL сертификат

SSL сертификата е разликата между http и https в адреса на сайта. Това е модул, който се инсталира на сървъра за съответния домейн и криптира връзката между браузъра на крайния клиент и сървъра. Така всяка информация (например попълване на контактна форма) не може да бъде прихваната от хакери.

Улеснени плащания и доставка

Без значение дали ще предлагате само доставка с наложен платеж или разплащания по банков път, онлайн магазина Ви трябва да бъде коректен. Можете да въведете плащания с карта чрез системата на Борика, с PayPal, PaySera, Payoneer, ePay и други. Предложете различни методи за доставка, като интеграция на модулите на водещи куриери - ЕКОНТ и СПИЙДИ, фиксирана сума за доставка, вземане от магазин/склад, безплатна доставка при покупка над определена сума.

Защитен от хакери и вируси

Добавете специален инструмент за защита на онлайн магазина си от хакери. Така всеки опит за достъп до личната информация на Вашите клиенти ще бъде прекратен в зародиш. Вие ще сте сигурни, че Вашият онлайн магазин е защитен.

Предимства на онлайн магазина

Онлайн магазинът не се нуждае от работна ръка, за да работи и приема поръчки. Дори в извънработно време, Вашият онлайн магазин ще привлича хората с различни навици на ползване на интернет и ще работи за Вас.

Онлайн магазинът не Ви ограничава в рамките на дадено населено място. Той е достъпен от всички краища на страната и света и няма нужда да имате офиси или верига от магазини, за да продавате Вашите продукти и услуги.

Ако имате физически магазин, трябва да имате и достатъчно място за представяне на цялата стока, която желаете да продадете, както и достатъчно голям склад. С няколко снимки и подходящо описание, Вашият онлайн магазин може да предлага стока, която не притежавате в момента. Разбира се, трябва да уведомите клиентите си за това и за евентуални забавяния на поръчките.

Нямате наеми на помещения, нито заплати и осигуровки на голям персонал. Един средно голям онлайн магазин може да се обслужва перфектно от няколко човека, които във физически магазин биха били десетки.

Можете да покажете Вашата промоция на всички посетители във Вашият онлайн магазин, без да е нужно да обръщате внимание на всеки посетител индивидуално. Можете да комуникирате с посетителите и имате лесен достъп до клиентската си база. Възможно е да изпращате бюлетин с информация, нови продукти и промоции, с което да напомняте за Вашите посетители за магазина си.

Електронните магазини са сред най-популярният начин за пазаруване и реклама към момента. В световен мащаб, това е индустрия за милиарди. Електронният магазин позволява на потребителите да разглеждат и сравняват артикулите, предлагани в него без да излизат от дома си или сайта Ви. Той също така е много лесен за манипулация и можете да публикувате промоциите и обявленията си, с което да привличате още по-голяма аудитория.

Електронният магазин изисква малка инвестиция, която може да се превърне в огромна печалба.

За собствениците на бизнес, електронният магазин е улеснение. Той намалява разходите и увеличава печалбите, като работи денонощно и без почивен ден.

Разликата между това да имате собствен онлайн магазин и да публикувате продуктите си в сайтове за обяви и публикации е в това, че във Вашият онлайн магазин конкуренцията не е на един клик разстояние.

Как да имаме онлайн магазин в четири лесни стъпки​

СТЪПКА 1
СТЪПКА 1

ПЛАНИРАНЕ

Изготвяне на първоначална стратегия за Вашият онлайн магазин

СТЪПКА 2
СТЪПКА 2

РАЗРАБОТКА

Техническо изготвяне на онлайн магазин според поставените рамки, популиране със съдържание, визуална доработка.

СТЪПКА 3
СТЪПКА 3

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Презентация на Вашият онлайн магазин, заедно с функционалностите му. Така той може да бъде тестван и одобрен преди да бъде окончателно публикуван в онлайн пространството.

СТЪПКА 4
СТЪПКА 4

МАРКЕТИНГ

SEO оптимизация, отчети, интеграция на маркетингови модули, реклама и популяризиране в търсачки.

Цена за изработка на онлайн магазин

Няма унифицирана цена за изработката на онлайн магазин. Тя е индивидуална за всеки проект и зависи от различни фактори – визия, платформа, функционалност, сложност, екстри. За да работи един онлайн магазин, са Ви нужни домейн (чрез който клиентите достигат до онлайн магазина), уеб хостинг услуга (където се помещават физически файловете на онлайн магазина) и съдържание (изгодният вариант е то да бъде тип CMS). В допълнение има много екстри, които можете да включите – онлайн чат, вход чрез социални профили, модули за оптимизиране, промоции и други. Част от допълнителните услуги, които можете да добавите към Вашият онлайн магазин, срещу допълнително заплащане са:

  • онлайн реклама в Google и Facebook
  • възможност за абонамент за новини
  • връзка с Фейсбук и/или Инстаграм
  • автоматично споделяне на всеки нововъведен продукт в магазина към социални мрежи (LinkedIn, Facebook, Pinterest)
  • колело на промоциите – посетителите въвеждат електронна поща, с която се абонират за бюлетина Ви, след това могат да завъртят колело, от което на случаен принцип получават различни промоции
  • нашият екип да се погрижи за добавянето на продуктите в онлайн магазина

При необходимост и интерес от Ваша страна, можем да предложим подходящи варианти за хостинг решение.

Свържете се с нас, за да получите оферта за изработката на Вашият онлайн магазин още сега!

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.