Онлайн магазин за дамски дрехи Akasha.bg

Проект: промяна на визията на онлайн магазин за дамска мода Akasha.bg

Akasha.bg е онлайн магазин за качествена българска дамска мода. Моделите, които се предлагат на сайта са изцяло авторски и можете да поръчате в определени размери или по размер на клиента. Клиентите на онлайн магазин Акаша се радват на лично отношение и бърза експедиция на поръчките си.

Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и премиум тема, закупена от клиента при първоначалната настройка.

Състои се от каталог с информация за продуктите и фирмата, информация за размерите. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайта поддържа приемливи нива на зареждане и работа.

Направена е цялостна промяна на хедъра на сайта, началната страница, визуализирането на артикулите, банери и допълнителна функционалност с “колело на промоциите” и активиране на е-бюлетин.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.