Проект: изработка на сайт за център за чуждоезиково обучение, София

Център Deutsch-Korrekt се намира в град София и предлага индивидуално и групово обучение по немски език, английски език, Български език и Литература, математика, изобразително изкуство, философия. Има възможност за детска занималня с изучаване на езици, игри и много забавления. Екипът от висококвалифицирани преподаватели ще помогне на детето Ви да развие потенциала си. Център Deutsch-Korrekt предлага също така корпоративно обучение, преводи, легализация, консултация за работа в Германия и други.

Сайтът е изработен на платформа WordPress, с безплатна тема.

Състои се от 41 страници, включващи информация за курсовете и обученията, галерия, и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайта поддържа приемливи нива на зареждане и работа.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.