Проект: изработка на онлайн магазин за борса за матраци Емина

Матраци “Емина” предлага матраци, легла, подматрачни рамки, протектори, възглавници – всичко, необходимо за качествения сън. Реномираните Български и световни производители, представени на сайта на Матраци Емина са гаранция за качество. Бърза и безпроблемна доставка, възможност за онлайн кредитиране на покупките, голямо разнообразие и конкурентни цени са това, което прави матраци Емина един от водещите търговци на матраци и аксесоари за сън.

Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и безплатна тема.

Състои се от 8 стандартни страници, включващи информация за фирмата и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Добавени са категории и филтриране на продуктите, създадена е генералната визия на продуктите. Качени са 363 вариативни продукта – с около 10 варианта всеки. Добавена е възможност за поръчка на кредит чрез TBI Bank. Връзка с Фейсбук страницата на фирмата.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.