ИЗРАБОТКА НА САЙТ НА ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА ОТ

Creative Idea

// Сайт на дом за стари хора

Домът разполага с прекрасни условия за възрастни хора с общи части за отмора и срещи, просторни помещения и висококвалифициран персонал. Денонощно наблюдение, медицински контрол и високо качество на обслужването правят този дом предпочитана дестинация за стари хора от цялата страна. На сайта можете да намерите галерия със снимки както отвън, така и от вътрешната страна на сградата и нейните стаи. Можете да отправите запитване за настаняване и цени чрез контактната форма.
Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и безплатна тема.
Състои се от 5 страници, включващи информация за настаняването, галерия и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайтът поддържа приемливи нива на зареждане и работа.
Creative Idea поддържа рекламата на сайта в Google на принципа на PPC с много задоволителни резултати относно посещения/вложени средства. Техническата поддръжка на сайта също се извършва от екипа на Creative Idea.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.