Проект: изработка на сайт за дом за стари хора Гладиола, София

Домът разполага с прекрасни условия за възрастни хора с общи части за отмора и срещи, просторни помещения и висококвалифициран персонал. Денонощно наблюдение, медицински контрол и високо качество на обслужването правят този дом предпочитана дестинация за стари хора от цялата страна. На сайта можете да намерите галерия със снимки както отвън, така и от вътрешната страна на сградата и нейните стаи. Можете да отправите запитване за настаняване и цени чрез контактната форма.

Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и безплатна тема.

Състои се от 5 страници, включващи информация за настаняването, галерия и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайта поддържа приемливи нива на зареждане и работа.

Creative Idea поддържа рекламата на сайта в Google на принципа на PPC с много задоволителни резултати относно посещения/вложени средства.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.