Ние сме екипът на Creative Idea

В морето от еднакви оферти и компании, доверете се на иновативните. При нас ще намерите опитни и ентусиазирани млади хора, желаещи да се развиват заедно с Вас и Вашият бизнес. Ще направим нужното да получите качеството, което заслужавате във възможно най-кратки срокове, защото знаем, че качеството и бързината трябва да вървят ръка за ръка.

Какво предлагаме

Сайтове, които работят на всички устройства

Все повече и повече потребителите използват мобилни устройства и таблети за сърфиране в интернет. Вашият сайт трябва да е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства

Онлайн реклама, носеща дивиденти

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може продуктите и услугите, които предлагате, да бъдат видяни от повече хора. Ние ще изготвим Вашата рекламна кампания според Вашите нужди.

SEO Отчет и оптимизация на сайт

Бъдете винаги в крак с последните SEO тенденции. Нашите експерти ще изготвят отчет за Вашият сайт и така ще подобрите присъствието си и без да заплащате допълнително за реклама.

Ние говорим на Вашият език

В Creative Idea смятаме, че клиентът трябва да разбира какво правим, затова се стремим да обясняваме действията си на разбираем език и без много технически термини.

Кои сме ние

Creative Idea съчетава хора с опит в уеб хостинг поддръжката, мениджмънта и девелъпмънта на различни CMS системи и експерти в областта на физическата и онлайн реклама. Можете да се доверите на експертните ни умения и знания. Натрупания опит през годините в различните видове реклама и поддръжка на стотици сайтове ни дават стимул да продължаваме напред. Ние искаме да се развиваме заедно с Вашият бизнес и ще направим всичко по силите ни да се чувствате удовлетворени.

Нашата цел

Усъвършенстване

Решени сме, че трябва да подобряваме уменията си ежедневно и се стремим да упражняваме знанията си във всеки удобен момент.

Съсредоточеност

Концентрираме усилията си за избиране на най-добрият начин за решаване на всеки проблем така, че да превърнем дефекта в ефект.

Подготовка

Предварителната подготовка за всеки един проект може да доведе до по-качествен резултат в крайния продукт, оставяйки един доволен клиент.

Ентусиазъм

Сблъсквали сме се с много проблеми и разнообразни случаи и винаги се радваме на нещо ново и интересно. С радост ще разгледаме Вашия случай и проект.

Характер

Сайтът трябва да е полезен и приятен. Вие решавате доколко информативен да бъде, а ние ще го създадем такъв, че да върши отредената му работа.

Идея

С нея започва всичко. Вярваме, че всяка идея може да бъде добра, с подходящото подтикване от правилните хора.

0

Шаблона по избор

0

Мигрирани сайта

0

Генерирани посещения

0

Доволни клиенти

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.