За Нас

Ние сме екипът на Creative-Idea.eu

В морето от еднакви оферти и компании, доверете се на иновативните. При нас ще намерите опитни и ентусиазирани млади хора, желаещи да се развиват заедно с Вас и Вашият бизнес. Ще направим нужното да получите качеството, което заслужавате във възможно най-кратки срокове, защото знаем, че качеството и бързината трябва да вървят ръка за ръка.

Кои сме ние?

Хора с опит в уеб хостинга и девелъпмънта на различни CMS системи. Можете да се доверите на експертните ни умения и знания.

Нашата цел

Тук сме за да спестим време и пари на Вашият бизнес, спомагайки за неговото правилно развитие и позициониране в Интернет.

Какво правим?

Можем да изградим Вашият сайт, да го изпълним със съдържание, да го подобрим, да изготвим рекламна стратегия и да го популяризираме.

Историята ни

За да работим заедно не винаги е задължително да бъдем приятели, но помага. Така се държим и с нашите клиенти. Вярваме, че доброто отношение и позитивността могат да направят чудеса. Имаме опит в поддържането на хостинг акаунти, решаване на проблеми, свързани с хостинг, бази данни, мейл, домейн, както и уеб код. Забавляваме се, докато творим. Затова и обичаме да работим с програми за манипулиране на изображения, което доста помага в работата ни.

У.С.П.Е.Х.И.

У

Усъвършенстване

Решени сме, че трябва да подобряваме уменията си ежедневно и се стремим да упражняваме знанията си във всеки удобен момент.

С

Съсредоточеност

Концентрираме усилията си за избиране на най-добрият начин за решаване на всеки проблем така, че да превърнем дефекта в ефект.

П

Подготовка

Предварителната подготовка за всеки един проект може да доведе до по-качествен резултат в крайния продукт, оставяйки един доволен клиент.

Е

Ентусиазъм

Сблъсквали сме се с много проблеми и разнообразни случаи и винаги се радваме на нещо ново и интересно. С радост ще разгледаме Вашия случай и проект.

Х

Характер

Сайтът трябва да е полезен и приятен. Вие решавате доколко информативен да бъде, а ние ще го създадем такъв, че да върши отредената му работа.

И

Идея

С нея започва всичко. Вярваме, че всяка идея може да бъде добра, с подходящото подтикване от правилните хора.

+
Готови шаблони по избор
Creative Idea - готови шаблони за сайтове. Платени и безплатни теми за сайтове и онлайн магазини. Шаблони за автокъщи, туристически агенции, салони за красота, обяви и много други.
+
Мигрирани сайта
Creative Idea - Мигриране на сайтове, трансфер на сайтове, клониране и създаване на безопасна тестова (staging) среда за опити и промени, които не се отразяват на актуалния сайт.
+
Генерирани посещения
Creatitve Idea - генерирани посещения от реклами. Онлайн реклама в Гугъл и социалните мрежи. Гарантирани посещения за Вашият сайт.
+
Доволни клиенти
Creative Idea - щастливи клиенти