НИЕ СМЕ ЕКИПЪТ НА

Creative Idea

В морето от еднакви оферти и компании, доверете се на иновативните. При нас ще намерите опитни и ентусиазирани млади хора, желаещи да се развиват заедно с Вас и Вашия бизнес. Ще направим нужното да получите качеството, което заслужавате във възможно най-кратки срокове, защото знаем, че качеството и експидитивността трябва да вървят ръка за ръка.

// Какво предлагаме

Сайтове, които работят на всички устройства

Все повече и повече потребителите използват мобилни устройства и таблети за сърфиране в интернет. Вашият сайт трябва да е еднакво функционален и удобен за ползване на всички устройства.

Онлайн реклама, носеща дивиденти

Вашият сайт трябва да бъде посещаван, за да може продуктите и услугите, които предлагате, да бъдат видeни от повече хора. Ние ще изготвим Вашата рекламна кампания според нуждите на бизнеса Ви.

SEO отчет и оптимизация на сайтове

Бъдете винаги в крак с последните SEO тенденции. Нашите експерти ще изготвят отчет за Вашия сайт и така ще подобрите присъствието си без да трябва да прибягвате до платена реклама.

// Кои сме ние?

Creative Idea съчетава хора с опит в уеб хостинг поддръжката, мениджмънта и девелъпмънта на различни CMS системи и експерти в областта на физическата и дигиталната реклама. Можете да се доверите на експертните ни умения и знания. Натрупаният опит през годините в различните видове реклама и поддръжка на стотици сайтове ни дава стимул да продължаваме напред. Ние се развиваме заедно с Вашия бизнес и ще направим всичко по силите си да се чувствате удовлетворени.

// Нашите цели

Усъвършенстване

Решени сме да подобряваме уменията си ежедневно и се стремим да упражняваме знанията си във всеки удобен момент.

Съсредоточеност

Концентрираме усилията си за избиране на най-добрия начин за решаване на всеки проблем така, че да преобразим дефекта в ефект.

Подготовка

Предварителната подготовка за всеки един проект може да доведе до по-качествен резултат в крайния продукт, оставяйки един доволен клиент.

Ентусиазъм

Сблъсквали сме се с много проблеми и разнообразни случаи и винаги се радваме на нещо ново и интересно. С радост ще разгледаме Вашия случай и проект.

Характер

Сайтът трябва да е полезен и приятен. Вие решавате доколко информативен да бъде, а ние ще го създадем такъв, че да върши отредената му работа.

Идея

С нея започва всичко. Вярваме, че всяка идея може да бъде добра, с подходящото подтикване от правилните хора.

10 000 възможни визии за Вашия сайт или онлайн магазин

Работейки с известни CMS системи, имаме възможност да предложим на нашите клиенти над 10 000 визии. Разбира се, ще се опитаме да Ви насочим към най-удачните за Вашия проект, но това не означава, че няма да се съобразим с Вашите желания и предпочитания.

270+ успешно мигрирани сайта между сървъри

В практиката често се налага да се мигрират сайтове и цели системи между различни хостинг доставчици. Нашият екип от специалисти може да предложи високо качество на услугата и безпроблемна миграция на Вашия сайт или онлайн магазин.

2 650 000 генерирани посещения

От изключителна важност е Вашият сайт да е работещ и често посещаван. При нови сайтове, препоръчваме използването на Google реклама, която спомага за първичното докосване на посетителите с Вашия сайт. Нашите специалисти са на Ваше разположение за оптимизиране на сайта Ви за Вашите клиенти.

490+ доволни клиента от нашите услуги

Стараем се винаги да поставяме желанията на клиентите си на първо място. Понякога е невъзможно изпълнението на поставените задачи по точно конкретен начин, затова винаги сме готови да предложим алтернативи. Когато работата е свършена качествено, това си личи.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.