Дизайн и печат на визитки, флаери и брошури

Всеки бизнес трябва да има визитки, а брандингът и печатната реклама са неразривно свързани с него. В Creative Idea имаме над 10 години опит в дизайна на печатни материали за всякакъв тип бизнес. От хотели и ресторанти, през услуги за автомобили под наем и стандартни бизнес визитки. Ние винаги се стремим към предлагане на най-високо качество на най-добра цена и гледаме на всяка клиентска поръчка с нужното внимание. При нужда от дизайн за флаери, визитки и други, молим, свържете се с нас.

Визитки за всеки бизнес

Безспорно един от първите артикули в асортимента на даден бизнес е визитката. Сигурни сме, че няма човек, който да не притежава поне няколко в портфейла си. Визитките могат да бъдат луксозни, пълноцветни, нестандартни или просто информативни. Във всеки случай, визитката е необходимост за всеки работещ бизнес.

Брошури и флаери

Когато желаете да акцентирате върху дадени продукти от портфолиото на Вашият бизнес и имате нужда от по-голяма площ, на която да споделите информацията, на помощ идват флаерите и брошурите. Чрез тях, можете да предложите повече снимков и текстов материал, описващ точно Вашите продукти и подтикващ интереса на потенциалните Ви клиенти. Флаерите са малки рекламни материали, които могат да бъдат и прегънати. Съчетават снимки и текст на малко пространство и са подходящи за реклама на малък брой продукти/услуги.

Флаери пълноцветни и двустранни

Размер A6 - (105 х 148 мм.)

300 броя. 115гр гланцова хартия
500 броя. 115гр гланцова хартия
1000 броя. 115гр гланцова хартия
5000 броя. 115гр гланцова хартия
10000 броя. 115гр гланцова хартия

С визия на клиента

110лв с безплатна доставка
175лв с безплатна доставка
290лв с безплатна доставка
550лв с безплатна доставка
800лв с безплатна доставка

Визитки - едностранни

Пълноцветни 4+0

300 броя. Хромиран матов картон - 350гр

120лв

Безплатна доставка. Изпълнение на поръчката до 5 работни дни. С дизайн, предоставен от клиента.

Визитки - двустранни

Пълноцветни 4+4

1000 броя. Хромиран матов картон - 350гр

350лв

Безплатна доставка. Изпълнение на поръчката до 5 работни дни. С дизайн, предоставен от клиента.

Прозрачни PVC визитки

300 броя. PVC, прозрачни, с гланц

250лв

Безплатна доставка. Изпълнение на поръчката до 5 работни дни. С дизайн, предоставен от клиента.

При нужда от дизайн за Вашите визитки и всякакви печатни материали, можете да се свържете с нас и нашите консултанти ще предложат най-добрия и удовлетворяващ вариант. Цената за дизайн на печатни материали може да варира в зависимост от сложността на проекта, предложените варианти и корекциите. Възможни са отстъпки в цената при изграждане на цялостна рекламна визия, състояща се от няколко рекламни медии.

При поръчка на по-голям брой печатни рекламни материали, цената е по договаряне. Creative Idea има възможност да приема поръчки за печат на различни и нестандартни рекламни материали. Доставката е до офис на куриерска фирма. Заплащането е по банков път преди даване на поръчката за печат. Наложен платеж за печатни рекламни материали не е възможен. Стандартният срок за приключване на поръчката е 3-5 работни дни. При форсмажорни обстоятелства е възможно срокът да бъде увеличен.

  • календари – настолни и стенни. Различни видове и формати
  • папки – хартиени, формат А4
  • плакати – формат А3. 115гр гланцирана хартия
  • брошури – различни видове, размери и обем
  • стикери – всякакви размери и видове
  • менюта – за барове, ресторанти и други заведения
  • тефтери
  • пирамиди

Свържете се с нас, за да поръчате брошури и визитки за Вашият бизнес още сега!

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.