ИЗРАБОТКА НА САЙТ ЗА КОЗМЕТИКА ОТ

Creative Idea

// Сайт за козметика и продукти за дома с марката Faberlic

Faberlic е качествена руска козметика, предлагана на българския пазар. Фирмата се кооперира с други руски и европеейски марки, за да предложи едно широко портфолио от продуктти на най-високо ниво и достъпни цени. Можете да станете част от консултантския екип на Faberlic, което ще Ви позволи да печелите допълнителни доходи, да пазарувате с отстъпка и да сте запознати добре с всички качества на продуктите, предлагани от марката. Сред топ продукцията са козметика, аксесоари, дрехи, препарати за почистване на дома и перилни препарати.
Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и безплатна тема.
Състои се от 6 страници, включващи информация за продуктите и фирмата, блог с новини, форма за записване за консултант и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайтът поддържа приемливи нива на зареждане и работа.
След последвало обучение за работа с платформата WordPress и за манипулация на темата, клиентът сам поддържа сайта си.

// Връзка с нас

За да се свържете с нас, молим, използвайте формата по-долу или контактите вляво. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Местонахождение:

гр. Търговище 7700, ул. Трапезица №50

Електронна поща:

contact@creative-idea.eu

Обадете ни се:

+359 897 25 28 99

С попълване на контактната форма вдясно Вие потвърждавате, че ни позволявате да обработваме Вашите данни за контакт и информацията, която споделяте с нас. Обработката на информацията се използва за създаване на оферта / бизнес предложение. Ще получите електронно писмо с направеното от Вас запитване. Молим, ако до 15 минути след изпращане на съобщението чрез контактната форма, не получите електронно писмо, проверете папка “СПАМ”. В случай, че съобщението е попаднало там, поставете го в папка “входящи” или използвайте функцията “не е спам”. Така ще си гарантирате, че ще получавате кореспонденцията ни.

След разглеждане на информацията, подадена във формата за контакти, ще се свържем с Вас на посочения телефон за допълнителни уточнения.

Creative Idea си запазва правото да се свърже с Вас в рамките на 24 часа след получаване на съобщението. В случай, че заявката е пусната през уикенда или в официални почивни дни, обработката на подадената информация ще започне в първия работен ден след това.
  Creative Idea

  ул. "Трапезица" №50

  7700, гр. Търговище

  България

  Телефон: +359 897 25 28 99

  Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.

  Всички права запазени. ® Creative Idea. 2011 – 2024. Изработка на сайтове и онлайн магазини, оптимизация, дигитална и физическа реклама.