Проект: изработка на сайт за агентство на козметика Фаберлик

Faberlic е качествена руска козметика, предлагана на Българския пазар. Фирмата се кооперира с други руски и европеейски марки, за да предложи едно широко портфолио от продуктти на най-високо ниво и достъпни цени. Можете да станете част от консултантския екип на Faberlic, което ще Ви позволи да печелите допълнителни доходи, да пазарувате с отстъпка и да сте запознати добре с всички качества на продуктите, предлагани от марката. Сред топ продукцията са козметика, аксесоари, дрехи, препарати за почистване на дома и перилни препарати.

Сайтът е изработен на платформа WordPress, с предложена хостинг услуга – пакет “основен” и безплатна тема.

Състои се от 6 страници, включващи информация за продуктите и фирмата, блог с новини, форма за записване за консултант и контактна форма. SSL защита на комуникацията сървър-потребител. Дори без допълнително сървърно или софтуерно забързване, сайта поддържа приемливи нива на зареждане и работа.

След последвало обучение за работа с платформата WordPress и за манипулация на темата, клиента сам поддържа сайта си.

Creative Idea

ул. "Трапезица" №50

7700, гр. Търговище

България

Телефон: +359 897 25 28 99

Email: contact@creative-idea.eu

Creative Idea предлага изграждане на уеб сайтове, SEO оптимизация, реклама, ребрандиране/освежаване на сайтове, физическа реклама, печат и дизайн. Менажиране на социални профили и кампании, цялостен бизнес брандинг, наемане на рекламни лица и инфлуенсъри. Готови пакетни услуги за сайтове и поддръжка.